AcasăNews"Declaratie" muzicala a lui Basescu, dupa cinci zile de proteste - VIDEO

„Declaratie” muzicala a lui Basescu, dupa cinci zile de proteste – VIDEO

Manuel D. Dinculescu, DJ Andi si Anca Maco, cei trei matinali de la Radio 21, au reusit sa obtina in premiera o “declaratie” de la Presedintele Romaniei, Traian Basescu, dupa ce acesta a mentinut tacerea timp de cinci zile, de la momentul inceperii protestelor declansate de demsia doctorului Raed Arafat din functia de subsecretar de stat.

“Declaratia” lui Traian Basescu nu este una formala, asa cum ne-a obisnuit, ci este o parodie muzicala interpetata pe fundalul unuia dintre hiturile momentului, “Ai Se Eu Te Pego”, a brazilianului Michel Telo. ” Bine, bine, in tara totu-i bine! Dar eu ma intreb de ce ma injura toti pe mine? Rusine!! Rusine!! V-am ajutat pe toti numai sa traiti bine!”, canta Presedintele Romaniei pe ritmurile braziliene ale piesei, intrebandu-se cu ce a gresit in perioada mandatului sau.

“Am reusit sa obtinem o “declaratie” inedita de la Presedintele Romaniei, Traian Basescu. Este vorba despre una muzicala, in care domnul presedinte canta despre toate lucrurile bune pe care le-a facut in perioada mandatului. Cu ajutorul colaboratorilor matinalului de la Radio 21, am reusit sa creem o parodie muzicala reusita, care a fost foarte bine primita de public”, spune Manuel D. Dinculescu despre “declaratia” presedintelui Basescu.

“Declaratia” muzicala a generat multe reactii pozitive din partea ascultatorilor emisiunii, iar matinalii au promis ca vor incerca sa vina cu idei pentru alte astfel piese, la fel de creative si amuzante.

[youtube]Bx0nevc9g_g[/youtube]

author avatar
National
253 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger