AcasăNewsDeclarația ȘOC a unuia dintre suspecții în cazul uciderii lui Adrian Kreiner....

Declarația ȘOC a unuia dintre suspecții în cazul uciderii lui Adrian Kreiner. Ce a spus despre unul dintre apropiații afaceristului

sursa foto: stiripesurse.ro

Apar noi detalii în cazul crimei care a șocat nu doar Sibiul, ci o țară întreagă. E vorba despre uciderea omului de afaceri Adrian Kreiner. Bărbatul de 50 de ani care a murit, în noiembrie anul trecut, după ce a fost atacat și lovit crunt, chiar în locuința sa.

Unul dintre suspecții în acest caz a făcut declarații șocante în fața anchetatorilor. Laurențiu Ghiță, unul dintre presupușii ucigași ai milionarului le-a povestit procurorilor sibieni cum a ajuns să facă parte din grupul de criminali care a intrat în locuința omului de afaceri, ba mai mult, acesta a dat vina pe complicii săi și a spus chiar că unul dintre apropiații lui Kreiner i-ar fi învățat cum să intre în vilă, potrivit realitatea.net.

Citiți și: Unde i-a găsit Poliţia pe doi dintre cei trei suspecţi au crimei de la Sibiu. Ucigaşii lui Adrian Kreiner, identificaţi

Ce este „metoda Arbatachar”, prin care a afaceristul Adrian Kreiner a fost torturat până la moarte

Poliţia a afişat pozele celor trei ucigaşi ai milionarului din Sibiu. Criminalii au fost daţi în urmărire

A susținut că unul dintre apropiații lui Kreimer le-ar fi explicat cum să intre în casă
Sunt, așadar, declarații șocante. Bărbatul suspectat în acest caz care a ținut prim-planul presei săptămâni la rând a susținut, așadar, în fața procurorilor că unul dintre apropiații lui Adrian Kreimer le-ar fi explicat cum să intre în casă.

Laurențiu Ghiță a „petrecut” Revelionul în arestul IPJ Sibiu. Totul, după ce pe numele lui fusese emis un mandat de arestare în lipsă pentru omor calificat și tâlhărie calificată. Bărbatul a negat acuzațiile, spunând că, din punctul lui de vedere, ar trebui să fie eliberat.

Susține că n-ar fi intrat în casă

Mai mult, acesta susține, conform aceleiași surse, că după ce a ajuns în România, prietenii săi i-ar fi propus să-i plimbe cu mașina. Dar nu oricum, ci contracost. Ghiță susține că nu ar fi știut de la început că se pregătește un jaf, însă, ulterior, grupul s-ar fi întâlnit în Timișoara, acolo unde s-au pus la punct toate detaliile loviturii. Dar, mai afirmă bărbatul, el doar i-a dus cu mașina, nu a intrat în casă și nici nu și-a imaginat că va urma o crimă.

Nu în ultimul rând, Ghiță a susținut că, atunci când a părăsit teritoriul țării, nu ar fi vrut să fugă, ci doar să-și vadă familia din Marea Britanie, unde este stabilit.

Omul de afaceri Adrian Kreiner a murit la spital, unde fusese transportat în stare gravă. Totul, după ce anul trecut, în noaptea de 5 spre 6 noiembrie, a fost atacat în casa sa din Sibiu, de trei indivizi, și lovit crunt. Aceștia ar fi făcut tot posibilul pentru a afla de la afaceristul sibian unde-și ținea banii.

author avatar
Andrei Coman