AcasăNewsDeclarația ȘOC a unuia dintre suspecții în cazul uciderii lui Adrian Kreiner....

Declarația ȘOC a unuia dintre suspecții în cazul uciderii lui Adrian Kreiner. Ce a spus despre unul dintre apropiații afaceristului

sursa foto: stiripesurse.ro

Apar noi detalii în cazul crimei care a șocat nu doar Sibiul, ci o țară întreagă. E vorba despre uciderea omului de afaceri Adrian Kreiner. Bărbatul de 50 de ani care a murit, în noiembrie anul trecut, după ce a fost atacat și lovit crunt, chiar în locuința sa.

Unul dintre suspecții în acest caz a făcut declarații șocante în fața anchetatorilor. Laurențiu Ghiță, unul dintre presupușii ucigași ai milionarului le-a povestit procurorilor sibieni cum a ajuns să facă parte din grupul de criminali care a intrat în locuința omului de afaceri, ba mai mult, acesta a dat vina pe complicii săi și a spus chiar că unul dintre apropiații lui Kreiner i-ar fi învățat cum să intre în vilă, potrivit realitatea.net.

Citiți și: Unde i-a găsit Poliţia pe doi dintre cei trei suspecţi au crimei de la Sibiu. Ucigaşii lui Adrian Kreiner, identificaţi

Ce este „metoda Arbatachar”, prin care a afaceristul Adrian Kreiner a fost torturat până la moarte

Poliţia a afişat pozele celor trei ucigaşi ai milionarului din Sibiu. Criminalii au fost daţi în urmărire

A susținut că unul dintre apropiații lui Kreimer le-ar fi explicat cum să intre în casă
Sunt, așadar, declarații șocante. Bărbatul suspectat în acest caz care a ținut prim-planul presei săptămâni la rând a susținut, așadar, în fața procurorilor că unul dintre apropiații lui Adrian Kreimer le-ar fi explicat cum să intre în casă.

Laurențiu Ghiță a „petrecut” Revelionul în arestul IPJ Sibiu. Totul, după ce pe numele lui fusese emis un mandat de arestare în lipsă pentru omor calificat și tâlhărie calificată. Bărbatul a negat acuzațiile, spunând că, din punctul lui de vedere, ar trebui să fie eliberat.

Susține că n-ar fi intrat în casă

Mai mult, acesta susține, conform aceleiași surse, că după ce a ajuns în România, prietenii săi i-ar fi propus să-i plimbe cu mașina. Dar nu oricum, ci contracost. Ghiță susține că nu ar fi știut de la început că se pregătește un jaf, însă, ulterior, grupul s-ar fi întâlnit în Timișoara, acolo unde s-au pus la punct toate detaliile loviturii. Dar, mai afirmă bărbatul, el doar i-a dus cu mașina, nu a intrat în casă și nici nu și-a imaginat că va urma o crimă.

Nu în ultimul rând, Ghiță a susținut că, atunci când a părăsit teritoriul țării, nu ar fi vrut să fugă, ci doar să-și vadă familia din Marea Britanie, unde este stabilit.

Omul de afaceri Adrian Kreiner a murit la spital, unde fusese transportat în stare gravă. Totul, după ce anul trecut, în noaptea de 5 spre 6 noiembrie, a fost atacat în casa sa din Sibiu, de trei indivizi, și lovit crunt. Aceștia ar fi făcut tot posibilul pentru a afla de la afaceristul sibian unde-și ținea banii.

author avatar
Andrei Coman
1.350 afisari

3 COMENTARII

  1. Si cine e apropiatul lui Kreiner care le-a zis cum sa intre etc.? De ce e asa secret in jurul crimei si nu se face public totul? Cine e cel ce n-a fost prins si de ce nu i se publica foto ca sa fie reperat de oameni si sa sune apoi la politie sa ajute organili? De ce sint pusi in conducerea politiei unii din servicii care nu au treaba cu munca de politie? Cite cazuri zac nesolutionate de crime in ultimii 30 de ani? Cine l-a aruncat pe ala de la Arad in aer? Se va afla vreodata? Cu asemenea oameni la conducerea politiei nu cred!

  2. Cine-i ăla care le-a spus cum să intre?..
    Păi întrebați-i pe ăia care păzesc strada!.

  3. Nu e nicio declarație soc. E banala contestare a implicării. Crima s-a, produs, probe exista, har Domnului, așteptăm condamnarea pe cel puțin 20 dd ani.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger