AcasăNewsDeclaratia jignitoare a unui politician britanic: Imigrantii romani, numiti „paraziti”

Declaratia jignitoare a unui politician britanic: Imigrantii romani, numiti „paraziti”

Imigrantii din Romania sunt niste „paraziti”, este de parere Dave Small, un consilier local britanic, membru al Partidului Independentei Marii Britanii (UKIP), scrie The Independent.

Recent ales in functia de consilier local in Redditch, regiunea Worcestershire, politicianul risca sa fie exclus din UKIP, in urma acestor declaratii. Small a facut si alte afirmatii la fel de jignitoare.

Politicianul britanic a atacat orientarea sexuala a lui Elton John, in timp ce pe imigrantii din Mali si din Romania i-a numit „o pleava care aduna bani”.

Intr-o postare intitulata „Musulmanii si amenintarea pe care o reprezinta pentru modul nostru de viata”, Small a scris ca imigrantii din Mali si Romania sunt niste „paraziti”.

„Tara noastra, care era mareata pe vremuri, a devenit cosul de gunoi al tuturor oamenilor care vin aici pentru a primi bani”, a comentat Small. Totodata, vorbind despre Elton John, politicianul l-a numit „pervers”, spunand ca astfel de oameni nu ar trebui sa aiba dreptul sa se casatoreasca.

Foto: telegraph.co.uk

author avatar
Alina Costache
126 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger