AcasăNewsDeclaratia INCREDIBILA a unei MAME care a incercat sa-si VANDA copiii pe...

Declaratia INCREDIBILA a unei MAME care a incercat sa-si VANDA copiii pe facebook! Motivul este socant!

O femeie de numai 22 de ani, mama a doi copii, a lasat fara cuvinte o lume intreaga in momentul in care a dezvaluit de ce a vrut sa-si vanda cei doi micuti: voia sa-i plateasca iubitului cautiunea, pentru a iesi din inchisoare!

Misty Van Horn, din Oklahoma, SUA, si-a scos copiii la vanzare pe facebook. Daca initial a intentionat sa ceara 1000 de dolari pentru copilul cel mare, in varsta de doi ani, ulterior a facut o oferta 2 in 1: ambii copii la „doar” 4000 de dolari, cel de-al doilea micut avand abia zece luni.

Pentru sufletul copilului cel mare s-a gasit si cumparator. O femeie din Arkansas a intrat in legatura cu „vanzatoarea”, iar mama i-a raspuns: „Veniti aici si va dau toate lucrurile. O sa aveti copilul pentru 1.000 de dolari”.

Femeia care ar fi intentionat sa cumpere copilul a anuntat, insa, politia. Daca initial Misty era decisa sa-si dea copiii contra unor sume de bani pe care i-ar fi folosit pentru a-si scoate iubitul din inchisoare, platind cautiunea, acum tanara a ajuns si ea la racoare.

Van Horn a fost arestata pentru trafic de copii, iar pentru a fi eliberata cautiunea a fost stabilita la 40. 000 de dolari.

author avatar
Alina Costache
535 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger