AcasăNewsDeclaratia 600 se poate depune pana la 15 aprilie!

Declaratia 600 se poate depune pana la 15 aprilie!

Premierul Viorica Dancila a declarat ieri, la inceputul primei sedinte a Cabinetului sau, ca va fi adoptata prorogarea termenului pentru depunerea declaratiei 600 de la 31 ianuarie, pana in 15 aprilie.

Ceea ce s-a si intamplat. Ieri,  guvernul a adoptat Ordonanta de Urgenta privind prorogarea termenului pentru depunerea declaratiei 600 de la 31 ianuarie, pana in 15 aprilie. Ministerul Finantelor va trebui apoi sa gaseasca o solutie permanenta care sa vizeze depunerea unui singur formular de catre cei cu activitati independente. Una dintre neclaritati este aceea ca tot in aceasta perioada, respectiv pana la finele lui mai, persoanele cu venituri din activitati independente trebuie sa depuna si formularul 200 privind veniturile obtinute anul trecut. In acest sens nu este clar cum se va depune un singur formular cand termenul pentru 600 va fi 15 aprilie, iar cel pentru 200 e 25 mai.

author avatar
Catalin Dumitrescu
98 afisari

1 COMENTARIU

  1. ASTA-I CULMEA NESIMTIRII, A BATJOCORIRI, A DISPRETULUI FATA DE TARA SA PUI CONSILIER GUVERNAMENTAL UN PUSCARIABIL CA VALCOV CU FAPTE PENALE DOVEDITE ,CERTE. EXCROCUL IMBECIL E LIBER PT CA JUSTITIA SRL IN RO MERGE PRECUM TRENURILE DIN CE IN CE MAI INCET.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger