AcasăNewsDECIZIE ULUITOARE la Facultatea de Jurnalism din Bucuresti! Ce anunt a facut...

DECIZIE ULUITOARE la Facultatea de Jurnalism din Bucuresti! Ce anunt a facut decanul!

Decanul Facultatii de Jurnalism si Stiintele Comunicarii, din cadrul Universitatii Bucuresti, a facut un anunt cel putin socant: accesul jurnalistilor in sediul facultatii este interzis. Asta in conditiile in care zeci de studenti si de masteranzi sunt… jurnalisti.

Anuntul este semnat chiar de catre decanul facultatii, Viorica Paus si a fost postat la avizierul FJSC, din cadrul Universitatii Bucuresti, cu sediul pe Bulevardul Iuliu Maniu.

„Pe toti peretii erau afisate avertismente cu privire la jurnalisti, redactate in data de 11 iulie 2013 de Decanat. Cand am facut aceasta poza, paznicul a sarit pe mine ca ars, cum ca: ‘Nu am voie sa fac poze in institutie fara acordul decanului’. De asemenea, cand a fost informata decana cu privire la ‘o eventuală jurnalista’, a inceput sa faca valuri in toate salile de curs, in care aveau loc inscrierile la licenta”, a povestit o masteranda a Facultatii de Jurnalism si Stiintele Comunicarii, jurnalista a unui post de televiziune, potrivit www.b365.ro.

Foto: zigzagonline.ro, www.b365.ro

author avatar
Alina Costache
1.848 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger