AcasăNewsDecizie radicala! Medicii refac expertiza in cazul mortii Aurei Ion

Decizie radicala! Medicii refac expertiza in cazul mortii Aurei Ion

La trei luni si jumatate de la accidentul aviatic din Muntii Apuseni inca apar numeroase discutii si semne de intrebare pe seama celebrului caz.

Doua persoane si-au pierdut viata in accidentul aviatic, pilotul Adrian Iovan si Aura Ion, o tanara studenta la medicina, alte cinci persoane fiind ranite.

Initial s-a stabilit ca Aura Ion a murit din cauza frigului, iar mai multi reprezentanti ai fortelor de ordine au fost trasi la raspundere pentru modul tardiv in care au intervenit.

Acum, jurnalistii de la Romania TV arunca bomba sustinand ca medicii de la Institutul de Medicina Legala vor sa refaca expertiza medico-legala in cazul mortii Aurei Ion.

Seful IML a anulat prima expertiza si vrea sa se stabileasca foarte clar daca ranile suferite in accidentul aviatic i-ar fi putut aduce moartea.

Exista posibilitatea ca, in cazul in care se va stabili ca ranile suferite in accidentul aviatic i-au provocat moartea Aurei Ion, cei vinovati pentru interventia tardiva de salvare a victimelor sa nu mai fie trasi la raspundere.

author avatar
Cristi Ionita
308 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger