AcasăNewsDecizie radicala luata de Gigi Becali: "Familia mea nu are ce sa...

Decizie radicala luata de Gigi Becali: „Familia mea nu are ce sa caute in politica”

Se vaccinează Gigi Becali împotriva COVID-19? Răspunsul categoric al afaceristului! - VIDEO

Aflat dupa gratii, la Penitenciarul Poarta Alba, Gigi Becali, patronul clubului de fotbal Steaua Bucuresti, a primit o propunere cel putin interesanta din partea lui Corneliu Vadim Tudor, presedintele PRM.

Acesta din urma i-a propus lui Becali sa o lase pe sotia sa, Luminita, sa candideze din partea PRM la alegerile europarlamentare. In viziunea lui Vadim Tudor, Luminita Becali se putea bate mult mai usor din postura de europarlamentar pentru eliberarea afaceristului.

Totusi, raspunsul dat de Gigi Becali a fost unul negativ. Conform fanatik.ro, patronul de la Steaua a precizat ca familia sa nu are ce cauta in politica.

In plus, Becali vrea ca intreaga mascarada facuta pe seama numelui sau sa inceteze. „Terminati cu prostiile! Terminati cu mascarada! Va rog sa le spuneti celor de afara sa nu mai imi implice copiii si nevasta in problemele lor. M-am saturat sa stau la televizor si sa vad cum toti avocatii si toti oamenii politici profita de suferinta mea si isi fac reclama. Fetele mele, mama mea si sotia mea nu au de ce sa fie implicate in tot felul de propuneri. Familia mea nu are ce sa caute in politica” a anuntat Gigi Becali.

Becali se teme ca, de fapt, manevra lui Vadim Tudor ar fi avut drept scop cresterea PRM in sondaje si nu neaparat soarta afaceristului aflat dupa gratii.

author avatar
Cristi Ionita
246 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger