AcasăDecizie luata in urma cu cateva ore. Ce s-a intamplat cu serialul...

Decizie luata in urma cu cateva ore. Ce s-a intamplat cu serialul „Suleyman Magnificul” (VIDEO/FOTO)

Cel mai indragit serial al momentului in Romania, productia „Muhtesem Yuzyil” („Suleyman Magnificul – Sub domnia iubirii”) are parte de o surpriza de proportii chiar si pentru actorii principali, Halit Ergenc („Suleyman”) si Meryem Uzerli („Hurrem”).


Sambata noapte, in Antalya, serialul televiziunii turce Star TV a castigat trofeul pentru cea mai buna productie a anului, la cea de-a patra editie a Premiilor Emmy.


Evenimentul numarul 1 al industriei tv din Turcia, gazduit de „Mardan Palace Hotel”, pe Lara Beach, sub patronajul Municipalitatii din Antalya si a Fundatiei pentru Cultura si Arta din Antalya, a strans toate crema actoriceasca din aceasta tara.


Serialul „Suleyman Magnificul” a fost desemnat, pentru al treilea an consecutiv, cea mai buna productie, iar „Hurrem” Meryem Uzerli, cea mai buna actrita dintr-un rol principal. Cel mai bun actor a fost ales Kenan Imirzalioglu (a jucat si in serialul „Ezel”). Premiul pentru regizorul anului in serialele turcesti au fost primit de tandemul Yagmur Taylan – Taylan Durul, regizorii serialului „Suleyman Magnificul”.


In Romania, serialul „Suleyman Magnificul – Sub domnia iubirii” a ajuns la finalul seriei a treia. Luni 28 aprilie, marti 30 aprilie si luni 6 mai, Kanal D va difuza ultimele trei episoade din seria 3, urmand ca apoi, filmul sa fie intrerupt pana in toamna, cand va debuta seria 4.

[youtube]p4n74-U0-bY[/youtube]

Citeste si:

Pro TV forteaza scenariul la MasterChef ca sa-l bata pe Suleyman Magnificul

Nevasta lui “Suleyman Magnificul” a pus mana pe un milion de dolari

Actorul Halit Ergenc l-a dat gata pana si pe regele Hamad! “Suleyman Magnificul”, momit cu un milion de dolari ca sa vina in Bahrain

Imaginile care i-au CUCERIT definitiv pe fanii lui Hurrem, din Suleyman Magnificul!

INCREDIBIL: Suleyman Magnificul, motiv de DIVORT pentru doi romani!

Femeia care va sparge in doua serialul Suleyman Magnificul! (FOTO/VIDEO)

Uite ce iubit si-a gasit „sultana Hatice” din „Suleyman Magnificul”!

UIMITOR! Ce a facut o aradeanca din pasiune pentru Suleyman Magnificul!

Veste soc pentru fanii “Suleyman Magnificul”: Afla ce se intampla cu serialul!

author avatar
eNational
5.914 afisari
Zenville

Ultimele știri

Imagini incredibile cu rapperul american Sean Diddy când îşi bate iubita cu sălbăticie pe holurile unui hotel (VIDEO)

Cassie Ventura, fosta iubită a lui Sean Diddy, i-a intentat proces artistului și-l acuză, printre altele, de viol. O înregistrare video din 2016 îl...

Tragedie în Marea Neagră! O navă s-a scufundat în apropiere de Sfântu Gheorghe. Trei marinari, dispăruţi!

O navă sub pavilion Tanzania s-a scufundat, sâmbătă dimineaţă, în Marea Neagră, la 26 mile marine de Sfântu Gheorghe.Opt membri ai echipajului au fost...
proger