AcasăNewsDecizie la PSD. Cu cine merge Dragnea la consultarile Cotroceni

Decizie la PSD. Cu cine merge Dragnea la consultarile Cotroceni

Concluziile discutiilor la nivelul conducerii Partidului Social Democrat sunt ca o delegatie de la PSD va merge, miercuri dupa-amiaza, la consultarile de la Cotroceni pe tema legislatiei din Justitie.

Liviu Dragnea a fost cel care a anuntat, in urma cu scurta vreme, aceasta decizie, precizand, totodata, ca va merge la discutiile cu Klaus Iohannis alaturi de liderul PSD, si Robert Cazanciuc, Florin Iordache, Serban Nicolae si Eugen Nicolicea.

PSD si ALDE – formatiunile din Coalitia de Guvernare – au fost chemate separat la aceste discutii. Social-democratii deschid sirul intrevederilor pe tema legislatiei din Justitie, la ora 15, reprezentantii formatiunii conduse de Calin Popescu Tariceanu fiind asteptati la Cotorceni la ora 15.30. De altfel, intrebat de ce nu s-a ales varianta unei delegatii comune PSD-ALDE, Dragnea a dat urmatorul raspuns: „pentru a avea mai mult timp la dispozitie sa vorbim cu presedintele Romaniei”.

author avatar
Cristina Stefan
131 afisari

1 COMENTARIU

  1. Se cauta doamne/domnisoare indiferent de varsta si studii disponibile sa lucreze la domiciliu. Activitatea se desfasoara online si se poate lucra de acasa avand un program flexibil si destul de lejer. Alegeti dumneavoastra cat doriti sa lucrati, cu cat mai mult cu atat mai bine. Castigurile sunt foarte motivante.Primiti si cadouri de bun venit.Atentie, posturile sunt in numar limitat.
    https://ro.oriflame.com/business-opportunity/become-consultant?potentialSponsor=1369564

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger