AcasăNewsDecizie incredibila luata de fratii Becali inainte de verdictul din Dosarul Transferurilor

Decizie incredibila luata de fratii Becali inainte de verdictul din Dosarul Transferurilor

sursa foto: antena3.ro

Marti, 4 martie 2014, ar putea fi una dintre cele mai importante zile din istoria moderna a fotbalului romanesc.

sursa foto: antena3.ro

Este asteptat un verdict final in Dosarul Transferurilor, in care opt oameni importanti din fotbal, Ioan Becali, Victor Becali, Jean Padureanu, Gigi Netoiu, George Copos, Mihai Stoica, Cristi Borcea si Gica Popescu, au fost acuzati de comiterea unor infractiuni economice.

Desi exista inca posibilitatea ca verdictul sa fie amanat pentru o data ulterioara, mai multe personaje implicate in dosar, in mod direct sau indirect, sustin ca marti, dupa ora 14.00, va fi anuntata decizia finala.

Chiar Dumitru Dragomir, fostul presedinte al Ligii Profesioniste de Fotbal, a anuntat ca, din informatiile sale, trei dintre cei opt inculpati, Cristi Borcea, Ioan Becali si Victor Becali, vor fi condamnati la inchisoare cu executare.

Pusi in tema de informatiile aparute in ultimele zile, fratii Ioan si Victor Becali au luat o decizie incredibila inainte de a aflat verdictul final din Dosarul Transferurilor.

Conform spynews.ro, Ioan si Victor Becali se asteapta si ei sa fie condamnati la inchisoare cu executare si si-au facut mutatie de domiciliu la Constanta, pentru a fi incarcerati la Penitenciarul Poarta Alba, alaturi de varul lor, Gigi Becali, patronul clubului de fotbal Steaua Bucuresti.

author avatar
Cristi Ionita
881 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger