AcasăNewsDecizie finala! Mariana Rarinca, trei ani de inchisoare cu suspendare!

Decizie finala! Mariana Rarinca, trei ani de inchisoare cu suspendare!

Mariana Rarinca (sursa foto: romaniatv.net)

Magistratii de la Curtea de Apel Bucuresti au decis, vineri, sa o condamne la trei ani de inchisoare, cu suspendare, pe Mariana Rarinca, femeia acuzata ca a santajat-o pe Livia Stanciu, sefa Inaltei Curti de Casatie si Justitie.

Mariana Rarinca (sursa foto: romaniatv.net)

Rarinca a petrecut mai multe luni dupa gratii, in arest preventiv. Ulterior, femeia a fost achitat, dar procurorii Directiei Nationale Anticoruptie au obtinut castig de cauza intr-o cale extraordinara, iar decizia de achitare a fost anulata.

Dosarul a ajuns la Tribunalul Bucuresti, unde magistratii au decis condamnarea Marianei Rarinca la trei ani de inchisoare, cu suspendare. Femeia a atacat decizia cu apel, insa judecatorii de la Curtea de Apel Bucuresti i-au respins solicitarea si au mentinut pedeapsa de trei ani de inchisoare cu suspendare.

Mariana Rarinca se declara, in continuare, nevinovata si spune ca i-a solicitat 20.000 de euro sefei ICCJ pentru contravaloarea facturilor platite in contul cabinetului de avocatura al sotului Liviei Stanciu. In schimb, Livia Stanciu spune ca i s-au solicitat banii respectivi pentru ca Mariana Rarinca sa nu faca publice mai multe informatii compromitatoare despre Livia Stanciu si sotul acesteia.

author avatar
Cristi Ionita
193 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger