AcasăNewsDecizie dramatica: Ce a facut o fata de 14 ani dupa ce...

Decizie dramatica: Ce a facut o fata de 14 ani dupa ce tatal i-a verificat telefonul!

(foto: Facebook)

O eleva in varsta de 14 ani a fost atat de suparata ca tatal ei i-a confiscat mobilul pentru a-i verfica mesajele, incat a facut un gest extrem. Parintii sunt socati!

(foto: Facebook)

Imediat ce tatal i-a luat telefonul, spunandu-i ca vrea sa vada daca a primit mesaje de la un anume baiat, copila, originara din Bury, Marea Britanie, a iesit din casa, decisa sa-si puna capat zilelor. S-a spanzurat de balustrada de pe casa scarii, cu o esarfa, potrivit Daily Mail. A fost gasita chiar de parintele ei, care initial crezuse ca fata se inchisese in dormitor, enervata de decizia acestuia.

Barbatul a taiat rapid esarfa. Fata inca traia, dar era in stare foarte grava. A fost dusa de urgenta la spital, insa, in ciuda eforturilor medicilor, a murit cateva zile mai tarziu. Parintii traiesc o adevarata drama. S-au gandit doar la binele copilei lor si au vrut sa o protejeze de un baiat despre care ea le spusese ca a lovit-o si care continua sa-i trimita sms-uri cu tenta agresiva. Nu s-au gandit ca o vor pierde, in urma unui gest necugetat.

577 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger