AcasăNewsDecizie de ULTIMA ORA: Nicusor Constantinescu, cercetat in libertate!

Decizie de ULTIMA ORA: Nicusor Constantinescu, cercetat in libertate!

Nicusor Constantinescu, presedintele Consiliului Judetean Constanta, va fi cercetat in stare de libertate de catre procurorii DNA.

Nicusor Constantinescu este suspectat de comiterea mai multor infractiuni, printre care si abuz in serviciu, iar procurorii DNA ar fi vrut ca acesta sa fie arestat preventiv.

Totusi, judecatorii de la Curtea de Apel Bucuresti au respins solicitarea celor de la DNA si au decis ca presedintele CJ Constanta poate fi cercetat in stare de libertate, mai ales ca acesta a prezentat mai multe documente conform carora este bolnav de cancer la prostata.

La iesirea de la Curtea de Apel Bucuresti, Nicusor Constantinescu a precizat ca are deja documentele intocmite pentru a se opera in SUA, la o clinica ultramoderna, unde ar exista cea mai buna tehnica de lupta impotriva teribilelei boli.

Iesirea lui Nicusor Constantinescu de la Curtea de Apel Bucuresti nu a fost lipsita de incidente. Bodyguarzii acestuia i-au impins pe jurnalisti, dar, apoi, au sustinut ca de fapt ca au vrut sa fac un culoar prin imbulzeala pentru a-i permite lui Nicusor Constantinescu sa se deplaseze.

author avatar
Cristi Ionita
155 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger