AcasăNewsDecizie CSM. Procurorul Negulescu, suspendat

Decizie CSM. Procurorul Negulescu, suspendat

Opinia publica afla, marti, decizia pe care au luat-o, in cursul acestei zile, reprezentantii Sectiei pentru procurori a Consiliului Superior al Magistraturii in privinta lui Mircea Negulescu, supranumit in spatiul public drept „procurorul Portocala”.

In prima faza, s-a aflat ca, exclus din magistratura in urma unei decizii luate de CSM – in speta de Sectia pentru procurori in materie disciplinara – la finele lunii ianuarie a acestui an, fostul procuror de la DNA, ulterior procuror in cadrul Parchetului de pe langa Judecatoria Campina, a contestat in instanta aceasta hotarare. Ulterior, mai exact marti, s-a aflat ca tocmai pe fondul acestui pas, pana la solutionarea recursului, dinspre CSM s-a luat o decizie. Care suna astfel: „Sectia pentru procurori a Consiliului Superior al Magistraturii a hotarat suspendarea din functia de procuror, incepand cu data de 6.03.2018, a domnului NEGULESCU MIRCEA – procuror in cadrul Parchetului de pe langa Judecatoria Campina, pana la solutionarea recursului declarat impotriva Hotararii nr. 2P/30.01.2018 a Sectiei pentru procurori in materie disciplinara„, din cate figureaza pe site-ul CSM-ului.

120 afisari

1 COMENTARIU

  1. A pierdut tot pensie cariera libertate bonusuri putere, functii, butoane. Asa cand te crezi Dumnezeu. Si o sa mai urmeze si altii pt ca sistemele de inregistrare sunt teribil de moderne si poti fi inregistrat si can faci pipilica.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger