AcasăNewsDecizie-BOMBĂ în cazul clinicii Nera, la care a fost internat Petrică Mițu-Stoian!

Decizie-BOMBĂ în cazul clinicii Nera, la care a fost internat Petrică Mițu-Stoian!

petrica-matu-stoianDecizie-BOMBĂ în cazul clinicii Nera, la care a fost internat Petrică Mițu-Stoian!

Clinica Nera a fost închisă temporar, pentru o perioadă de cel puțin două săptămâni. Decizia aparține conducerii clinicii, pe fondul scandalului iscat după moartea cântărețului de muzică populară Petrică Mîțu-Stoian.

Decizia se va aplica pentru intervalul 12 – 26 noiembrie în așteparea anchetei de urmărire penală declanșată de autorități.

Inspectorii au verificat circuitele tehnice din clinică

Clinica privată unde a leşinat Petrică Mîţu Stoian va fi amendată de inspectorii de la Inspecţia Sanitară. Peste şase ore au stat în clinică şi au verificat modul în sunt trataţi pacienţii.

Experţii medicali au stat mai multe ore la clinica unde s-a tratat Petrică Mîţu Stoian. Aceştia au verificat din nou circuitele şi dacă în cazul artistului s-au verificat toate protocoalele. Au audiat din nou cadrele medicale despre ce s-a întâmplat în clinică din momentul în care Petrică Mîţu Stoian a ajuns acolo şi până în momentul în care i s-a făcut rău.

Ce este oxigenoterapia hiperbară

Oxigenoterapia hiperbară, tratamentul urmat de cântărețul Petrică Mîțu Stoian după vindecarea de infecția cu SARS-CoV2, nu este inclusă în protocolul de reabilitare a pacienților post-COVID elaborat de Ministerul Sănătății.

Reprezentanții Comisiei de Medicină Fizică și de Reabilitare a Ministerului Sănătății au decis neincluderea acestei terapii în protocolul de tratament, având în vedere că „în prezent, nu există studii pertinente care să dovedească eficiența în COVID-19”.

În ceea ce privește cazul decesului artistului Petrică Mîțu Stoian, Ministerul Sănătății precizează că, în prezent, se află în desfășurare o anchetă a instituțiilor competente.

author avatar
Andrei Ștefan
731 afisari

4 COMENTARII

  1. Studile clinice pt serurile experimentale Pfizer se termină în martie 2023.
    https://clinicaltrials.gov/ct2/show/NCT04368728
    În privința unei simple camere sub presiune s-au sesizat că „nu există studii pertinente care să dovedească eficiența în COVID-19”. Pe cînd autosesizare în privința serurile experimentale.

  2. ARAFAT SI MINISTERUL SANATATII NU A INCASAT SPAGA DE LA CLINICA NERA..PENTRU CA IN COMPONENTA PATRONATULUI EI STAU NISTE NUME GRELE DIN POLITICA ..GABI FIREA, MAIOR SI ALTII…
    ADICA PANA ACUM AU FUNCTIONAT FARA APROBARE PENTRU CA O GIRA CINEVA!!!!
    RAED ARAFAT L-ATI COCOTAT IN VARFUL CASEI, ACUM LASA SA VA DEA FOC CA SA VA SATURATI! LEPRA E LEPRA SI PE MORT! ASIGURATI-VA CA RAED ARAFAT E MORT IN POLITICA, SA SCAPATI VOI VII!!! ASA VA TREBUIE CA NUMAI HOTII PUNETI LA CALE…
    CUM A FUNCTIONAT CLINICA NERA PANA ACUM FARA APROBATI?! CU VRAJITORIA LUI RUMBURAK?????

  3. Inspectorii de la Inspectia sanitara au verificat clinica sau au stat de sase la ștergerea urmelor? Ei trebuiau sa sigileze clinica și sa întocmească acte pentru Parchet. Iar Parchetul in loc sa audieze „la cald” presupușii faptuitori, adică pe medicii care „l-au ingrijit” pe îndrăgitul interpret, audiază impresarul și rudele decedatului, sa le spună ce? Parca seamănă a intimidare a rudelor și complicitate cu faptuitori lăsați sa șteargă urmele și să-și pregătească apărarea. Deci vinovații nu vor fi trași la răspundere și dreptate în tara asta nu se va face decât asa cum postează un distins Anonim, cu sticla, benzina, cârpă și chibrit. Mafia face legea, n-ai cum sa lupți cu Legea împotriva ei!

  4. Sistemul sanitar si farmaceutic in general si in special cel privat a devenit un comert de specula in care se urmareste PROFITUL CU ORICE PRET , NICIDECUM SANATATEA OMULUI !!!!
    Culmea este ca persoane dubioase ce au furat si prestat afara diverse „servicii” si-au facut clinici medicale in tara noastra necontrolate de nimeni , unde se intampla astfel de nenorociri , sau cum poate statul roman sa aprobe infiintarea unei clinici medicale de exemplu de catre un personaj bizar , dubios , ridicol ,ce-si spune stapan la un club de fotbal bucurestean de prima liga, care nu are nimic in comun cu actul medical dar nici cu alte calitati umane firesti !!!

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

Bomba zilei! Coldea și Dumbravă, audiați la DNA – VIDEO

Informația momentului! Generalii Florian Coldea și Dumitru Dumbravă au fost chemați joi la DNA. Din câte s-a mai aflat, în dosar mai este audiat...

Profiturile-record în România ale marilor companii arată că politicile economice ale PSD dezvoltă mediului de afaceri

Politica Guvernului condus de Marcel Ciolacu de susținere a mediului de afaceri a creat în 2023 dar și în prima parte a anului acesta,...
proger