AcasăNewsDecizia pe care a luat-o Carmen Iohannis după tragedia de la Piatra...

Decizia pe care a luat-o Carmen Iohannis după tragedia de la Piatra Neamţ, în urma căreia au murit 11 oameni

sotii IohannisDecizia pe care a luat-o Carmen Iohannis după tragedia de la Piatra Neamţ, în urma căreia au murit 11 oameni

Unsprezece pacienţi au murit în urma unui incendiu care a izbucnit sâmbătă la secţia de Terapie Intensivă a Spitalului Judeţean Piatra Neamţ.

Alte şapte persoane, inclusiv medicul Ioan Cătălin Denciu, care a încercat să salveze bolnavii, sunt în stare gravă. Doctorul a fost transferat la Spitalul Militar Regina Astrid din Bruxelles, iar cei șase pacienți COVID care se aflau în terapie intensivă au ajuns la spitalul mobil de la Lețcani, din Iași.

Carmen Iohannis, soţia preşedintelui Klaus Iohannis, a fost şi ea emoţionată de această tragedie, motiv pentru care a afişat doliul pe contul său de Facebook. Prietenii virtuali ai Primei Doamne şi-au exprimat şi ei compasiunea faţă de drama de la Spitalul Judeţean Neamţ.

doliu
Doliu Carmen Iohannis

E noapte-n sufletele noastre, luminița speranței se stinge cu zi ce trece”. „Mare durere în suflet, pentru familiile lor. Dumnezeu să i odihnească în pace”. „Bunul Dumnezeu să-i odihnească în pace!”. „Odihnă și lumină veșnică. Condoleanțe familiei!”, sunt câteva dintre comentariile scrise pe pagina de Facebook a lui Carmen Iohannis.

Secția ATI care a ars a fost reconfigurată în ziua incendiului

Conducerea Direcţiei de Sănătate Publică (DSP) Neamţ a confirmat, duminică seara, într-un comunicat, că secţia ATI a Spitalului Judeţean de Urgenţă Piatra-Neamţ a fost reconfigurată în ziua incendiului fără a fi solicitat aviz.

Prefectul județului, George Lazăr, declarase că spitalul a greșit pentru că efectuat mutarea secției ATI de la etajul 3 la etajul 2 fără vreo aprobare din partea DSP. Ulterior, conducerea spitalului a precizat că secţia ATI avea aviz de la DSP Neamţ, iar modificările realizate pentru extinderea acesteia s-au făcut în altă zonă faţă de cea în care s-a produs incendiul.

author avatar
Andrei Ștefan
617 afisari

3 COMENTARII

  1. Andrei stefan, esti un pupincurist ordinar ce speli o fufa la funduleț de caca cu limba. Pe cine intereseaza ce face strâmba?

  2. Vai, ce emotionant! Credeam ca da din banii nemunciti luati ca chirie din casele insusite cu acte false, va construi o gradinita, o scoala, o clinica ceva. Ea isi dezgoleste in continuare genunchii ciolanosi….

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger