AcasăNewsȘOC în justiție: Ce au decis judecătorii în cazul celor opt scandalagii...

ȘOC în justiție: Ce au decis judecătorii în cazul celor opt scandalagii de la Craiova!

(sursa foto: glasul-hd.ro)

După ce au fost dispuse mai multe rețineri în cazul scandalului de la Craiova, mai nou s-a aflat ce a decis instanța.

Și anume că judecătorul de drepturi şi libertăţi din cadrul Judecătoriei Craiova a dispus, marţi seara, arestarea preventivă, pentru 30 de zile, a celor 8 bărbaţi implicaţi în scandalul cu violenţe din barul din Craiova, potrivit Agerpres.

Ca urmare a scandalului izbucnit între mai mulţi tineri care se aflau sâmbătă noaptea în clubul din Craiova, doi dintre cei implicaţi, printre care şi un agent de penitenciar, au ajuns la spital cu politraumatisme şi fracturi prin agresiune fizică.

În acest caz e de precizat faptul că șase bărbaţi au fost reţinuţi, luni seara, de poliţişti, pentru 24 de ore, iar alţi doi au fost reţinuţi marţi.

Citiți și: Agent de penitenciar, bătut măr în club, din cauză că a vrut să dea dedicaţii. Foşti deţinuţi s-au răzbunat!

IPJ: În local se aflau doi poliţişti, care au fost audiaţi în calitate de martori

În spaţiul public au apărut mai multe informaţii din rândul celor implicaţi, potrivit cărora în scandal ar fi fost implicaţi şi poliţişti din cadrul IPJ Dolj, iar agresorii ar fi consumatori de droguri, potrivit sursei citate.

Însă reprezentanţii IPJ Dolj susţin că în acest scandal nu au fost implicaţi angajaţi din cadrul Inspectoratului, dar precizează că în local s-au aflat şi doi poliţişti – aceștia fiind audiaţi ca martori.

„În acest eveniment, nu au fost implicaţi angajaţi ai IPJ Dolj, însă, în local, se aflau doi poliţişti, care au fost audiaţi în calitate de martori şi care au furnizat informaţii cu valoare operativă ce au dus la identificarea autorilor”, a anunțat IPJ Dolj.

author avatar
Andrei Coman
943 afisari

1 COMENTARIU

  1. da ce cauta meltentzianul in clubul de interlopi ? era in misiune sau asa se relaxeaza vajnicul aparator al societatii (civile)?

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger