AcasăJUSTIȚIEDecizia DNA pentru polițiștii prinși când luau mită de la șoferi /...

Decizia DNA pentru polițiștii prinși când luau mită de la șoferi / Ce se întâmplă cu cei doi ofițeri

politia dnaȘeful aviației MAI, adjunctul acestuia și un sef de serviciu, urmăriți penal de DNA după perchezițiile de la Școala Superioară de Aviație

Cei doi poliţişti de la Brigada Rutieră din Capitală care au fost prinși în flagrant, joi, în timp ce luau mită de la un șofer, au fost reţinuţi pentru 24 de ore de procurorii anticorupție.

Într-un comunicat difuzat joi seară, Direcția Națională Anticorupție anunță că procurorii DNA au „dispus efectuarea urmăririi penale și reținerea pentru 24 de ore a suspecților:

PANTEA ANDREI, comisar de poliție în cadrul Direcției Generale a Poliției Municipiului București – Brigada Rutieră, pentru comiterea infracțiunii de luare de mită, în formă continuată,
OLTEANU VALENTIN, agent șef de poliție în cadrul Direcției Generale a Poliției Municipiului București – Brigada Rutieră, pentru comiterea infracțiunii de luare de mită, în formă continuată”.

Cei doi polițiști șpăgari, reținuți 24 de ore

DNA precizează că suspecților li s-au adus la cunoștință calitatea procesuală și acuzațiile, iar vineri, 28 aprilie, cei doi polițiști urmează să fie prezentați Tribunalului București cu propunere de arestare preventivă pentru 30 de zile.

Cei doi polițiști de la Brigada Rutieră au fost prinși, joi, în timp ce luau mită, flagrantul fiind organizat pe Calea Dorobanți din Capitală, unde a fost percheziționată și mașina de poliție în care se aflau cei doi.

Surse judiciare au declarat că este vorba despre un ofițer și un subofițer de la Rutieră, prinși când primeau mită de la un șofer turc pentru a nu constata diverse contravenții la regimul rutier.

author avatar
Andreea Vlad
460 afisari

3 COMENTARII

    • @h12.09.59
      Ai vrut sa spui ca vor fi cu „sondori” la „scoala”? 😀
      Astia sunt ” politisti gainari”, sumele barosane se toarna intre infractori si „smecherii din politie cu vechime” , care nu pot justifica averea lor sau a rudelor.
      DNA? Din pacate ramsne la primul nivel al ” jocului”, cel pentru retardati, pebtru xa sistemul merge „bine” asa cum este.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger