AcasăNewsDecizia CC privind suspendarea lui Basescu, respectata de Ponta si USL

Decizia CC privind suspendarea lui Basescu, respectata de Ponta si USL

Premierul Victor Ponta a declarat, in urma deciziilor CCR, ca toate deciziile judecatorilor Curtii Constitutionale vor fi respectate, punand accent pe decizia ca suspendarea a fost constitutionala.

Victor Ponta, primul ministru al Romaniei, a comentat, luni noapte, deciziile Curtii Constitutionale, de a valida revocarea presedintilor celor doua camere ale Parlamentului si de suspendare a presedintelui Traian Basescu, declarand ca acestea vor fi respectate, accentuand faptul ca judecatorii CC au stabilit ca acestea au fost constitutionale.

„Am luat act de deciziile CCR, evident ca vor fi respectate de catre USL, Guvern si Parlament. Consider ca din aceasta seara, toata aceasta campanie de calomniere si denigrare a Romaniei ramane fara obiect, din moment ce avem o decizie CCR care spune ca suspendarea este constitutionala”, a spus Victor Ponta, citat de B1 TV.

Totodata, acesta a adaugat romanii sunt cei care vor alege, la referendumul de pe 29 iulie, daca il vor pastra sau nu in functie pe Traian basescu, ori vor porni pe un alt drum, alaturi de USL si Crin Antonescu, presedintele interimar al Romaniei.
„Romania va avea dreptul pe 29 iulie daca il pastreaza pe Traian Basescu in functie sau daca alaturi de USL incepem un nou moment, o noua epoca in viata noastra ca tara”, a incheiat Victor Ponta.

author avatar
Ionut Zgimbau
202 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger