AcasăNewsDecapitari-fulger in serviciile secrete

Decapitari-fulger in serviciile secrete

Marcel Opris face orice ca sa-si pastreze postul de sef al STS

Soarta „ultimilor mohicani” basescieni din Justitie este deja pecetluita. In cel mult o luna de zile, Laura Codruta Kovesi si Daniel Morar vor fi debarcati de la conducerea Parchetului General si a mult hulitei DNA.

Marcel Opris face orice ca sa-si pastreze postul de sef al STS

„Eliberarea” Justitiei de sub inaltul patronaj al Palatului Cotroceni va fi continuata de o alta dubla lovitura data sub centura presedintelui Traian Basescu, prin mazilirea lui Marcel Opris si a lui Lucian Pahontu.

Miza, un milion de voturi!

Pana si Lucian Pahontu stie ca nu mai are multe zile la conducerea SPP

De altfel,  generalul Marcel Opris, uns cu toate alifiile politice si avand in spate scoala vietii, ar incerca sa-si joace cariera profesionala la doua capete. Astfel ca, pe langa loialitatea clamata inca fata de presedintele Basescu, seful STS si-ar fi regasit vechea pasiune comuna care l-a legat odinioara de Adrian Nastase, ambii stiuti drept niste fini cunoscatori, dar si proprietari ai unor costisitoare obiecte de arta.  Iar daca fostul premier pare sa fi fost atins la coarda sensibila, actualul sef al Guvernului nu poate uita ca miza controlului asupra STS este de un milion de voturi. Exact la cat este apreciat numarul votantilor romani din Basarabia si tarile occidentale, a caror optiune va ajunge in tara prin „filtrul” STS. Asa ca „jaful de la Paris”, daca se va mai petrece, va avea cu totul alt beneficiar.

Capcana aghiotantilor

Lucian Pahontu, cunoscut drept „jandarmul de la Cotroceni”, il va insoti si el pe Opris in civilia fortata. Iar cei doi generali par sa se insele amarnic daca se bazeaza ca USL nu va putea forta in timp util schimbarea legii de functionare a STS si SPP in Parlament, pentru a putea scapa de ei. Pentru ca sursele noastre sustin ca un scandal de imagine ar putea duce la demiterea imediata a lui Opris si Pahontu. Iar operatiunea fulger ar putea fi declansata, de exemplu, de deconspirarea „sifoanelor” amplasate de cei doi pe langa ministri si chiar premier.

author avatar
Catalin Tache
3.260 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger