AcasăNewsDebutul protocolului de colaborare dintre Consiliul Județean Ilfov și Liga Profesionistă de...

Debutul protocolului de colaborare dintre Consiliul Județean Ilfov și Liga Profesionistă de Fotbal – “Umple golul din viața ta!”

Duminică a fost primul meci la care au fost prezentați câini adoptabili, în baza protocolului de cooperare adoptat de către Consiliul Judeţean Ilfov împreună cu Liga Profesionistă de Fotbal. Parteneriatul are numele “Umple golul din viaţa ta!” și a demarat odată cu disputarea meciului dintre FCSB și Dinamo București, programat duminică, 12 septembrie 2021, la ora 21, în cadrul etapei a opta din cadrul Campionatului Național Casa Pariurilor Liga 1.

Astfel, jucătorii au intrat pe teren însoțiți de mai mulți câini proveniți din adăpostul public Brănești și, lucru foarte important, disponibili pentru adopție. “Șase câini disponibili pentru adopție au fost prezentați, în această seară, la meciul FCSB-Dinamo. (…) Acest proiect este o premieră, iar scopul este acela de a încuraja adopția animalelor din adăposturi. Mulțumesc, Liga Profesionistă de Fotbal, FCSB și Dinamo! Împreună schimbăm în bine comunitatea în care trăim.” a declarat Hubert Thuma, președintele Consiliului Județean Ilfov.

Protocolul încheiat între Consiliul Județean Ilfov și Liga Profesionistă de Fotbal reprezintă o premieră la nivel național și european. Problema câinilor fără stăpân nu este una nouă și în ciuda eforturilor autorităților locale, aceasta continuă să persiste Pe site-ul ilfovadopta.ro sunt prezentate constant fotografii cu toţi câinii care se află în adăposturile din judeţul Ilfov şi pot fi adoptaţi, precum şi informaţii despre aceştia. Platforma online are şi o hartă interactivă, care îi va ajuta pe utilizatori să ajungă mai uşor la patrupezii pe care doresc să-i ia acasă. 

author avatar
Andrei Coman
318 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger