AcasăNewsDebranșări pe bandă rulantă la RADET! Bucureștenii s-au săturat să plătească pentru...

Debranșări pe bandă rulantă la RADET! Bucureștenii s-au săturat să plătească pentru a sta în frig

caloriferDebranșări pe bandă rulantă la RADET! Bucureștenii s-au săturat să plătească pentru a sta în frig

Tot mai mulți bucureșteni racordați la sistemul centralizat de termoficare al Capitalei s-au săturat să primească apă caldă și căldură cu țârâita, așa că au decis să se debranșeze de la RADET.

Numărul solicitărilor pentru debranșare a crescut cu 33% față de anul trecut, iar numărul este dublu față de anul 2019, potrivit datelor transmise de Termoenergetica.

Cele mai multe cereri de debranșare sunt în sectorul 6

Cele mai multe solicitări de debranșare au fost primite din sectorul 6. Datele arată că aproape 1.400 de locuitori din sectorul 6 au depus cerere pentru debranșare de la sistemul centralizat. În sectorul 2 s-au înregistrat peste 600 de cereri, iar în sectoarele 4 si 5 au fost depuse peste 500 de cereri pentru debranșare.

– sectorul 1 – 201 de cereri de debranșare
– sectorul 2 – 671 de cereri de debranșare
– sectorul 3 – 424 de cereri de debranșare
– sectorul 4 – 504 de cereri de debranșare
– sectorul 5 – 538 de cereri de debranșare
– sectorul 6 – 1.338 de cereri de debranșare

Cât costă debranșarea de la RADET

Astfel de solicitări vin în contextul în care chiar aplicația Termo Alert, care monitorizează în timp real parametrii de funcționare ai termoficării, arată că în anumite perioade aproape un sfert dintre locuințele branșate la Termoelectrica nu primeau suficientă căldură sau chiar nu aveau deloc.

Cei care aleg să se debranșeze sunt nevoiți să suporte costurile uriașe. Compania Termoenergetica percepe o taxă de 204 lei pentru verificarea dosarului și emiterea dosarului de debranșare. Firmele de instalații care întocmesc și depun la Termoenergetica dosare de debranșare percep între 2.500 și 3.000 de lei pentru obținerea avizului. La toate acestea se adaugă și costurile pentru instalarea unei centrale.

author avatar
Andreea Vlad
1.354 afisari

10 COMENTARII

  1. ZIARE.COM UN SITE DE EXCREMENTE . PROPAGANDA DE FOSTI COMUNISTI LINGAI DE GAOZURI . CITITORII SUNT AMENINTATI SI INJURATI MAI RAU CA PE TIMPUL DICTATURII CEAUSISTE SI CONSIDRATI RUSI DACA NU LAUDA REGIMUL DE DICTATORI AI SSASULUI DE SIBIU

    LA FEL CA SI IN DICTATURA COMUNISTA CEAUSISTA , TOTUL ARE UN SFARSIT ! SSASUL A VANDUT TARA MAI RAU CUM NIMENI NU A FACUT-O PANA ACUM . SECURITATEA SI DICTATURA , NOUA DICTATURA NEO-FASCISTA , MAI RAU CA IN COMUNISM . ROMANIA DISTRUSA TOTAL , SI DEZBINATA

    stanchi
    rank 2
    a iesit si le.pra de bizoanca la latrat pe centura

    Ma kàc in viata ta de jeg de analfabet , sluga , sùgi pùlá zilnic pentru o zama haurista putinista. Bizon , sa-mi bórasc pùlla in gura mätii si a familiei tale vierme de cäcát si cadavru ambulant.
    Fùté pe sculamentista de mätta in gura jegule romanii sa-si slobozeasca malahia in gura ta si a cùrvéi sifilitice de mätta

    Sa-ti dau käcatul sa-l mananci fomistule.

    Bizon si trolli rusi toti romanii sa-si bòrasca pùllile in gura voastra de gunoaie si déjectii rusesti imputzite.
    Romanii se càcä in gura rusilor de bóraturi si zdrente rapanoase.
    Jègurilor fùtù-va in gura de déjectii ruse si hoituri perimate sa-i sugéti pùlà la Zelensky lábàgiilor pedérasti mùisti rusi Acest text a fost copiat de pe Ziare.com Isterie extremă la ședința solemnă de Ziua Națională din Parlament. Țipetele Dianei Șoșoacă au acoperit discursul deputatului UDMR: „Antiromânilor! Trădătorilor!” VIDEO https://ziare.com/diana-sosoaca/scandal-monstru-parlament-ziua-nationala-parlament-tipete-diana-sosoaca-acoperit-discurs-1774904?utm_source=Ziare.com&utm_medium=copy-paste

  2. Nu mai mancati banane crude. Debransarea este interzisa in timpul furnizarii agentului 007 termic.

    • Oricum agentul 007 lipseste cu desavarsire din tevi.
      Furnizare de aere, poate?
      Oamenii astia nu sunt responsabili. .Nu isi dau seama ca sefii din Radet raman fara salariile de zeci de mii de lei.

    • Cititul pe diagonala dauneaza grav intelegerii.

      E vorba de cereri de debransare depuse in decursul anului 2022, in perioada in care se permit debransarile.
      Aici e prezentat un bilant anual.

  3. Oricum agentul 007 lipseste cu desavarsire din tevi.
    Furnizare de aere, poate?
    Oamenii astia nu sunt responsabili. .Nu isi dau seama ca sefii din Radet raman fara salariile de zeci de mii de lei.

  4. IoanaM stii cine locuieste in sect 6 ? Mosi si babe in proportie de 80%. De unde bani ptr a plati sumele visate de RADET?

  5. Va rugam sa nu mai permiteti comentarii atit de scirboase precum sunt unele . Mai citesc si copii pe aici ! Va multumesc .

  6. Nici spitalele nu mai au medicamente să-și trateze bolnavii cronici care se manifestă fie are cum poate și pe unde poate,.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger