AcasăNewsDe ziua lui de naştere, a primit cadou un permis de conducere....

De ziua lui de naştere, a primit cadou un permis de conducere. Ce s-a întâmplat când l-au oprit vameşii la Bumbăta, Iaşi

În data de 16 iulie, în jurul orei 13.05, în Punctul de Trecere a Frontierei Bumbăta – I.T.P.F. Iași, s-a prezentat pentru a intra în ţară, ca pasager într-un microbuz, un cetăţean din R. Moldova, în vârstă de 20 de ani.

În baza profilului de risc, s-a procedat la efectuarea unui control amănunţit asupra mijlocului de transport şi persoanei, ocazie cu care echipa comună de control, formată din poliţişti de frontieră şi lucrători vamali a descoperit asupra tânărului, ascuns în vederea sustragerii de la control, un permis de conducere cu însemnele autorităţilor române, cu datele sale de identificare.

Permis fals, cadou de la prieteni

Cu ocazia verificărilor, polițiștii de frontieră au stabilit că documentul în cauză nu îndeplineşte condițiile de formă și fond ale unui document autentic, fiind fals.

Tânărul a declarat că a primit cadou permisul de conducere, de ziua sa de naștere, de la prieteni, și că nu a utilizat niciodată documentul. Povestea lui nu i-a impresionat pe oamenii legii, care au deschis un dosar de cercetare penală pe numele cetăţeanului din Republica Moldova.

author avatar
Andrei Ștefan
234 afisari

1 COMENTARIU

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger