AcasăNewsDe teama procurorilor, nepotul lui Gigi Becali renunta la un teren de...

De teama procurorilor, nepotul lui Gigi Becali renunta la un teren de 40 de milioane de euro

Vasile Geambazi, nepotul preferat al lui Gigi Becali, a trimis o instiintare catre Autoritatea Nationala pentru Restituirea Proprietatilor.

Geambazi a decis sa renunte la drepturile pe care le revendica asupra unui teren din Voluntari. Nepotul lui Gigi Becali cumparasera drepturile de despagubire de la proprietarul initial.

In 2011, SC Romcontrol SA a intocmit, in dosarul de despagubire al lui Geambazi, un raport de evaluare si a stabilit pretul terenului la circa 40 de milioane de euro.

In 2012, Geambazi a dat in judecata Comisia Centrala pentru Stabilirea Despagubirilor solicitand emiterea titlului de despagubire si plata integrala a sumei, nu esalonata.

In cele din urma, dupa ce a vazut ce s-a intamplat in dosarul ANRP in care apar nume grele precum Alina Bica, sefa DIICOT, sau afaceristii Gheorghe Stelian si Dorin Cocos, Vasile Geambazi a decis sa renunte la drepturile avute asupra terenului din Voluntari.

Este foarte posibil ca Geambazi sa fi fost sfatuit de Gigi Becali sa renunte la drepturi, patronul Stelei temandu-se ca nepotul sau favorit va ajunge si el dupa gratii daca va continua sa revendice suma respectiva.

Gigi Becali si Vasile Geambazi sunt extrem de apropiati, ultimul figurand de altfel, ca patron, in organigrama oficiala clubului de fotbal Steaua Bucuresti.

author avatar
Cristi Ionita
459 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger