AcasăNewsDe sambata revin in circulatie autobuzele supraetajate destinate vizitarii Bucurestiului

De sambata revin in circulatie autobuzele supraetajate destinate vizitarii Bucurestiului

(foto: monitorulsv.ro)

Sambata, 5 mai, RATB repune in circulatie autobuzele supraetajate de pe linia de transport destinata vizitarii obiectivelor turistice din Bucuresti, „Bucharest City Tour”.

(foto: monitorulsv.ro)

Incepand cu acest week-end va puteti plimba cu autobuzele supraetajate ale liniei „Bucharest City Tour”, care circula pe traseul Piata Presei, Muzeul Satului, Arcul de Triumf, Piata Victoriei, Calea Victoriei, Palatul Parlamentului, Piata Unirii, Universitate, Piata Romana, Piata Victoriei, Piata Charles de Gaulle, Sos. Kiseleff si Piata Presei.

Aveti la dispozitie patru autobuze speciale, supraetajate, cu o capacitate de 77 locuri, prevazute cu ghid audio in limbile romana si engleza, noutatea fiind ca, din acest an, vehiculele au sistem internet wireless gratuit, informeaza RATB.

Linia functioneaza intre orele 10.00-22.00, pe un traseu cu o lungime de 15,4 km, care are 14 statii si poate fi parcurs in aproximativ 50 minute.

Obiectivele turistice aflate de-a lungul acestui traseu sunt: Casa Presei, Parcul Herastrau, Muzeul Satului, Arcul de Triumf, Muzeul Antipa, Muzeul de Geologie, Muzeul taranului Roman, Palatul Victoria, Ateneul Roman, Muzeul National de Arta, Biserica Cretulescu, Palatul Telefoanelor, Palatul CEC, Muzeul National de Istorie, Palatul Parlamentului, Patriarhia Romana, Hanul lui Manuc, Curtea Veche, Universitatea, Spitalul Coltea, Muzeul Municipiului Bucuresti, Teatrul National, Muzeul Literaturii si Academia de Studii Economice.

Tarifele de transport pentru aceasta linie, stabilite pe categorii de varsta, sunt: 25 lei/card, pentru adulti si 10 lei/card, pentru copiii cu varste intre 7 si 14 ani. Copiii cu varsta de pana la 7 ani, insotiti de adulti, vor beneficia de transport gratuit. Cardul de calatorie este valabil 24 de ore de la prima validare si se poate procura din autobuzele turistice.

154 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger