AcasăNewsDe rasul britanicilor! Daily Mail: "Episcop acuzat ca nu a scos toti...

De rasul britanicilor! Daily Mail: „Episcop acuzat ca nu a scos toti demonii din casa unui avocat roman!”

Cazul avocatului roman care a dat in judecata un episcop si patru preoti, pentru ca, sustine el, fetele bisericesti nu au reusit sa exorcizeze in mod corespunzator demonii din casa lui, a ajuns in atentia presei britanice. daily mail a scris un amplu articol despre aces caz, usor ironic la adresa „superstitiilor” anumitor romani.

Madalin Ciuculescu, avocatul roman in varsta de 34 de ani, i-a acuzat pe cei patru preoti si un episcop de escrocare, spunand ca are in continuare demoni in casa. La inceput, avocatul a inaintat o plangere impotriva celor cinci preoti intr-o instanta judecatoreasca din Romania, noteaza dailymaiol.co.uk. Insa, cum cazul nu a fost solutionat, Ciuculescu a afirmat ca are de gand sa mearga la Curtea Europeana a Drepturilor Omului.

Avocatul acuza cele cinci fete bisericesti de frauda, dupa ce acestia ar fi venit de mai multe ori in casa lui, in incercarea exorcitarii demonilor, insa in zadar. El afirma ca dupa aceste tentative ale preotilor, de a-i scoate demonii din casa, singurul efect vizibil a fost faptul ca „impielitatii” au inceput sa circule si mai nestingheriti in locuinta sa din Pitesti, judetul Arges, din Romania, mai noteaza ziarul britanic.

Avocatul il acuza in primul rand pe episcopul Constantin Argatu de „malpraxis bisericesc”, chiar daca el nu a fost niciodata la un act de exorcism, dar se pare ca ii conducea pe cei patru preoti care au incercat sa scoata demonii din casa acuzatorilor.

Pentru ca a pierdut procesul de doua ori in instantele judecatoresti din Romania, omul de afaceri intentioneaza sa mearga la Curtea Europeana a Drepturilor Omului, potrivit aceleiasi surse.

„Daca ei (acuzatii) reprezinta caile Domnului, apoi caile lui Dumnezeu sunt strambe. Ei nu au scos demonii asa cum au promis sa faca, si, in continuare, vad prin casa tot felul de draci in forma de animale, de obicei ciori, dar si alte asemenea lucruri, care imi fac viata un calvar”, a spus Madalin Ciuculescu, citat de dailymail.co.uk.

Se pare ca demonii si-au facut loc prin televizor, prin frigider si intr-una dintre dati, o umbra neagra a patruns chiar si in feon, in timp ce avocatul isi usca parul. Cum dracii isi faceau de cap mai mult pe la televizor, tanarul avocat a a apelat la cei patru preoti, insa fara niciun folos, spune el.

Avocatul Arhiepiscopiei din Arges, Anton Alin, a respins acuzatiile de frauda, spunand ca exorcizarea a fost efectuata in mod corespunzator. Acum, tot ceea ce i se pare acuzatorului ca vede in casa este doar produsul imaginatiei lui, a mai precizat Anton.

In Romania, instanta judecatoreasca a respins acuzatiile avocatului, declarandu-i nevinovati pe toti cei cinci acuzati, si l-a obligat pe Ciuhulescu la plata cheltuielilor juridice.

author avatar
Alina Costache
380 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger