AcasăNewsDe pe patul de spital din Turcia, Ponta face un anunt extraordinar...

De pe patul de spital din Turcia, Ponta face un anunt extraordinar pentru romani

Desi mai trebuie sa stea cel putin o saptamana in Turcia, pentru a se recupera dupa interventia chirurgicala suferita la genunchi, premierul Victor Ponta are vesti cat se poate de bune pentru toti romanii.

Astfel, premierul anunta, pe un celebru site de socializare, ca „suntem pe primul loc in Europa la crestere economica pentru ca guvernarea merge bine. Eu cred ca o tara nu se conduce cu urlete si cu poale in cap. O tara se conduce cu seriozitate. Asta inseamna ca Guvernul actual si majoritatea actuala si-au facut treaba”.

Ca urmare a acestei situatii, Victor Ponta anunta ca are doua vesti bune pentru romani. „Suntem in masura sa anuntam ca putem reduce TVA la 19% inainte de termenul de 1 ianuarie 2016. Iar pretul medicamentelor va scadea cu cel putin 20%”, a afirmat Victor Ponta.

Recuperarea de dupa operatia suferita la genunchi este mai anevoioasa decat se astepta Victor Ponta, astfel ca premierul ar putea fi inlocuit pentru cel putin 28 de zile in fruntea Guvernului de catre Gabriel Oprea, ministrul Afacerilor Interne.

author avatar
Cristi Ionita
210 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger