AcasăNewsDe Paste, SRI sacrifica un „baiat destept”!

De Paste, SRI sacrifica un „baiat destept”!

Desi ultimul raport intocmit de expertii europeni cu privire la progresele Justitiei din Romania a fost cel mai ingaduitor de pana acum, autoritatile de la Bucuresti au fost anuntate ca inca mai lipseste ceva.

„Victima” se afla pe o lista cu principalele cinci nume de afaceristi din domeniu

Condamnarea pe ultima suta de metri a lui Adrian Nastase nu a fost suficienta. Iar reprezentantul FMI a pus degetul pe rana, Jeffrey Franks avertizand fatis sa se stopeze combinatiile de miliarde de euro derulate de „baietii destepti” din energie.

In doi pasi

SRI-ul lui George Maior trebuie sa scape tara de un miliardar din energie

Presiunile de afara nu au ramas fara ecou, asa ca, dupa informatiile intrate in posesia noastra, in preajma Sarbatorilor Pascale va fi sacrificat primul „baiat destept”.

Jeffrey Franks vrea musai capul unui baiat destept

Iar cum misiunea este una vitala pentru intarirea credibilitatii tarii noastre, ea a fost preluata din mers de catre Serviciul Roman de Informatii. Oamenii lui Maior le vor pune pe tava procurorilor anticoruptie tot materialul probator de care au nevoie pentru incatusarea, fie si doar cateva zile, a unuia dintre miliardarii care au facut averi fabuloase din contractele avantajoase cu statul. Sursele noastre sustin ca s-a stabilit deja si stratagema prin care victima sa pice in plasa de paianjen intinsa de anchetatori, fara ca zbaterile relationale ale acesteia sa o poata salva. Cel putin pana cand cancelariile occidentale si poporul roman deopotriva vor lua act de noua victorie anticoruptie. Astfel, se va retine mai intai un director cu greutate al uneia dintre deconcentratele implicate in aceste afaceri, care, la randul sau, va face marturisiri complete.  Pe cine va pica „magareata” autodenuntului? „Tinta” este deja aleasa, de pe o lista pe care figureaza, la deruta, cinci nume. Cei vizati deja tremura si incearca sa-si scape pielea, dar este clar ca trebuie musai un baiat cat mai „destept”, pentru  indeplinirea scopului propus.

Cine crezi ca este „baiatul destept” din energie care va fi sacrificat de SRI pe altarul luptei anticoruptie?

Cititi mai mult: https://www.national.ro/?p=127484#ixzz1luwdN7p7
national.ro

author avatar
Catalin Tache
3.223 afisari

9 COMENTARII

  1. Da iar abureala de 2 lei si trei parale.Bai ne JAFRI FRANK nu vezi ma te prostim a la „dambovita”. Iti aratam ce facem, cum ii luam, ii bagam si dupa ii scapam. Si asa „marele conducator” va iesi si ne va explica, cum a eradicat el coruptia si cum a condamnat aceste fapte, la fel cum ne explica acum dupa plecare lui Boc, cum am scapat de criza…. ca de avem crestere de 1,6% si o inflatie de nici cu patura nu o mai prinzi. Prosteala pe fata da nu va mai prinde ………….. Domnule Tache cred ar fi bine sa sapati si legat de „ACTA”, ca vor astia sa ne puna latu de tot si botinite legale, ca daca imi tot asculta telefonul, de ce sa nu se uite si in calculatorul meu………. ce mama dracului.

  2. Va fi praf in ochi, domnule Tache, pentru ca cei care i-au numit in functii pe baietii destepti, care le-au inlesnit afacerile si care si-au luat partea leului nu vor pati nimic.

  3. No … e greu ma.Cand toti „ESTE” curati sa-l gasesti tocmai pe cel nevinovat….. Iar dl mangalia unde lucreaza de este ascultat????

  4. felix..cine dreaq sa fie..doar nu pinalti sau broscoiu oltean sau buzaianu..sau becaliotii

  5. Deci, da, urmeaza si sri-ul sa sacrifice pe un baiat dastept in loc de miel,bineanteles de paste, asa cum sie l-a ejaculat pe MRU, instalandu-l, la ordinul ocultei sionoste mondiale, premierul mamaligarilor lasi si usor de manevrat.Insa numirea a facut-o, pe baza Constitutiei sale atletice, nu cartea legala a tarii,dem(ment)ul presedinte bashescu pe, nu de, Romania, ca sa scape de presiunea ce o avea la burta nu in tara.Sa vedem pe ce functie va ajunge sacrificatul de la sri,ii va gasi bashe o fonctie, ca nu l-o pune in locul sau caci ar incalca Constitutia aia de mai sus.

  6. Sper sa nu fie Pinalty, e nevinovat! El nu doreste decat binele pietrenilor (prin investitiile costisitoare si inutile) si al romanilor, in general(prin intermedierea furnizarii energiei electrice). El reprezinta un model (pentru trepadusii din partid)!

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger