AcasăNewsDe la Sibiu, lui Tariceanu i se cere sa-si anunte candidatura

De la Sibiu, lui Tariceanu i se cere sa-si anunte candidatura

Chiar daca dupa europarlamentare Calin Popescu Tariceanu spunea ca la momentul respectiv nu ia in calcul varianta de a intra in cursa pentru Cotroceni, una dintre organizatiile ALDE din tara incearca sa il convinga nu doar sa faca un astfel de pas, ci sa si anunte cat mai degraba o eventuala participare la scrutinul din toamna.

Concret, prin vocea liderului, Ovidiu Gheorghe Tocaciu, ALDE Sibiu ii cere lui Tariceanu „sa isi asume si sa isi anunte neintarziat” candidatura, pe motiv ca „alegerile prezidentiale bat la usa, vremea experimentelor si a cautarilor a trecut, iar timpul preseaza, fiindca e nevoie de multa munca si mobilizare pentru victorie”. In ochii membrilor ALDE Sibiu, Tariceanu ar fi „singurul care intruneste toate aceste cerinte si, de asemenea, singurul contracandidat cu adevarat redutabil al actualului presedinte, asa cum o demonstreaza de multa vreme toate cercetarile sociologice”.

Mai mult, cei din ALDE Sibiu l-ar vedea pe Tariceanu candidat unic al aliantei aflate la momentul de fata la guvernare. „Cerem, de asemenea, conducerii centrale a partidului sa demareze neintarziat negocieri cu partenerul de guvernare PSD pentru stabilirea unui candidat comun in alegerile prezidentiale, in persoana dlui. Calin Popescu-Tariceanu, cel care poate infrange masinaria electorala grupata in spatele actualului presedinte si care poate aduce in fruntea tarii un lider”, considera Tocaciu.

138 afisari

3 COMENTARII

  1. TARICEANU , BOUL ABSOLUT AL POLITICHIEI DIMBOVITENE . EL I-SI DORESTE ASTA DE 30 DE ANI , DAR NU VA REUSII NICIODATA .

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger