AcasăNewsDe la roaba cu sampanie din Loft, in ring la Londra

De la roaba cu sampanie din Loft, in ring la Londra

Povestea incredibila a unui baiat de bani gata care s-a indragostit de box

In Romania exista multi oameni putred de bogati  despre care mai nimeni nu a auzit. Uneori, numai odraslele acestora, numite beizadele, sau copii de bani gata, ii mai aduc in atentia opiniei publice. „National” va prezinta astazi o poveste incredibila, rupta parca dintr-o pelicula de la Hollywood. Un tanar care pana mai ieri era sufletul petrecerilor de fite boxeaza acum in marile arene din Londra, luand, practic, viata de la capat in cel mai competitiv si dur sport din lume: boxul.

Povestea incredibila a unui baiat de bani gata care s a indragostit de box

Un foarte discret om de afaceri este si Petru Rus. El nu prea apare in presa mai intai pentru ca afacerile sale se desfasoara mai cu seama in Bistrita Nasaud, apoi pentru ca asa ii sta in caracter afaceristului, sa nu isi dea in petic. Daca nu ar fi existat fiul sau, Alex, despre multimilionarul bistritean s-ar fi auzit doar in mediul de afaceri.

Super Bingo Metropolis si cazinourile cu acelasi nume

Principala afacere a  lui Petru Rus s-a concentrat in jurul celui mai intins lant de cazinouri din tara pe care l-a creat cu propriile puteri, pe nume Metropolis.

Acest nume este cunoscut mai ales pentru emisiunea Super Bingo Metropolis de la Antena 1, emisiune prezentata de cuplul de comici Tociu-Palade si de vestita asistenta TV Daniel Crudu. Cu totii tinem minte de premiile ametitoare care se invarteau la aceasta foarte audiata emisiune.

Bingo Junior, un pusti fascinat de petreceri

Cum scriam, Petru Rus are un fiu, Alex. Si, ca orice parinte, face tot ce poate pentru ca feciorul sau s-o duca foarte bine. Despre Alex s-a auzit prima data prin 2014, cand presa relata despre escapadele lui la mare, unde poza in ceea ce si era: un baiat de bani gata, cu multe conturi de spart pe distractie. Practic, nu exista poza cu Alex fara o sampanie in mana, mult soare si haine de firma cu duiumul.

Deocamdată<br >Alex face<br >box Și o<br >face bine<br >Rămâne să<br >se mai<br >decidă ce<br >universitate<br >va urma

Plecat de acasa la studii in strainatate inca de cand avea 11 ani (a facut scoala In Elvetia, apoi s-a mutat la Londra pentru ultimii doi ani de liceu), atunci cand venea in Romania, Alex putea fi gasit in numai doua locuri: ori in hotelul de cinci stele al tatalui sau din Bistrita, ori  pe Litoral, unde e fita mai mare. Si poreclele ii erau pe masura: printisorul Bingo sau Bingo Junior.

Sampanie la roaba, in Loft

Cea mai vestita intamplare cu Alex Rus s-a petrecut la sfasitul lunii aprilie, anul trecut, de Pasti. Se spune ca Alex implinea atunci 21 de ani, si se serba in Mamaia, la Loft, in miezul distractiei. Fete, soare, cald, mare, uitati cata presiune se pusese pe umerii tanarului Rus. Ca sa se elibereze, Alex comanda… o roaba de sampanie. Nu o sticla, doua, zece, ci o roaba! O fita amuzanta pentru unii, probabil jignitoare pentru altii, dar sigur profitabila pentru Loft, pentru ca roaba a venit la masa, conform comenzii. Si s-au mai comandat si niste bodyguarzi, ca sa apere roaba cu pricina. Se spune ca nota, platita cu bani lichizi de Alex, a fost destul de piperata. Nu este acesta comportamentul clasic al beizadelei de Romania? Sigur ca asa este, numai ca destinul avea alte ganduri cu Alex Rus…

Un boxer de mare viitor

In urma unor probleme personale, ce nu au mare importanta in povestea noastra, Alex cauta sfaturile apropiatilor sai. Unul dintre acestia, pe care Alex il considera chiar mentorul sau, il indeamna sa mearga la o sala de box si acolo sa dea la sac, pana oboseste si apoi s-o ia de la capat. Asa s-a indragostit de box, un sport  cu care nu avusese nicio legatura pana in urma cu cateva luni. Pentru ca studiaza la Londra, Alex alege sa se antreneze zilnic  la Academia de sport deschisa in capitala Angliei de cunoscutul Catalin Zmarandescu. Cinci luni mai tarziu, Alex Rus avea primul sau meci la semiprofesionisti.

„Beizadeaua” care te face KO

Meci pe care il castiga, in runda a treia, prin KO. Si acum este una dintre marile sperante ale Academiei lui Zmarandescu.  Pe 10 martie, Alex va urca din nou in ring, la Circus Tavern din Londra, meciul acestuia putand fi vazut pe London Live. Sa fi lasat in urma Alex serile fierbinti cu sampania cea mai scumpa de pe lume? Ramane de vazut, insa, cu certitudine, disciplina acestui sport si viitorul pe care si-l poate croi prin fortele proprii isi vor spune cuvantul. In ring, banii tatalui nu au valoare, acolo competitia e pe bune, nimeni nu incaseaza in locul tau.

author avatar
Catalin Dumitrescu
5.027 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger