AcasăNewsDe la petrecere, la spital: Mireasa si 30 de invitati, la UPU...

De la petrecere, la spital: Mireasa si 30 de invitati, la UPU chiar in noaptea nuntii

Mireasa si proximativ 30 de persoane care au participat la o nunta organizata la caminul cultural din comuna Cosbuc, judetul Bistrita-Nasaud au ajuns sambata seara la spital cu varsaturi si dureri abdominale, imediat dupa ce au consumat aperitivul servit la masa.

In total 31 persoane care au participat la nunta s-au prezentat la unitatile de primire urgente cu simptomele unei toxiinfectii alimentare, printre care s-au aflat si cinci copii, a declarat, duminica, Seful Directiei de Sanatate Publica (DSP) Bistrita-Nasaud, Anca Andritoiu, citeaza romaniatv.net.

Initial, nuntasii au mers la spitalul din Nasaud, cel mai apropiat, dupa care au fost indreptati spre sectia de boli infectioase a Spitalului de Urgenta Judetean din Bistrita. Potrivit lui Andritoiu, pacientii au fost perfuzati toata noaptea, insa au refuzat internarea in spital, singurii care au ramas sub supravegherea medicilor fiind copiii.

DSP a prelevat probe din produsele servite la nunta si urmeaza sa stabileasca cauza care a dus la imbolnavirea celor 31 de persoane, dar si sa analizeze conditiile in care au fost pastrate alimentele si, daca e cazul, sa aplice sanctiuni acolo unde normele de sanatate si igiena nu au fost respectate.

Foto: smartwoman.hotnews.ro

author avatar
Alina Costache
184 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger