AcasăNewsDe la petrecere, la spital: 24 de nuntasi au ajuns in grija...

De la petrecere, la spital: 24 de nuntasi au ajuns in grija medicilor, la Arad!

Pentru 24 de persoane, distractia s-a terminat cu mult mai repede decat ar fi sperat, odata ce au mancat aperitivul servit la o nunta. Oamenii au fost dusi de urgenta la spital, la Arad, cu simptome de toxiinfecte alimentara.

Petrecerea de nunta a avut loc in noaptea de sambata spre duminica, la un local din Pancota. Invitatii nu au apucat sa se bucure prea mult de mancarea aflata pe mese, pentru ca, dupa ce au gustat din primul fel oferit nuntasilor, au inceput sa se simta rau. Au fost chemati medicii de la salvare, care au transportat la spital o parte dintre persoanele care acuzau stari de voma si ameteli, restul ajungand la unitatea medicala judeteana Arad cu masini particulare.

Dupa ce i-au supus unor investigatii, specialistii au stablit ca e vorba de o intoxicatie alimentara usoara, potrivit aradon.ro. Doar sase persoane, printre ele cinci copii, au avut nevoie sa fie internati peste noapte, pentru a le fi supravegheata starea. Autoritatile au demarat o ancheta, pentru a afla ce aliment a provocat problemele de sanatate ale nuntasilor din Pancota. O prima ipoteza luata in calcul de specialisti e aceea ca branza servita ar fi cauzat simptomele de care s-au plans invitatii care au avut ghinionul sa ajunga de la petrecerea de cununie la spital.

Sursa foto: realitatea.net

1.231 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger