AcasăNewsDe la cine primește Ponta comenzi?

De la cine primește Ponta comenzi?

De când a îndrăznit să revină în politică (cu numele, nu vă imaginaţi că şi face politică), Victor Ponta a atacat continuu PSD. El e omul de pe tuşă cel mai vocal când vine vorba despre fostul său partid.  Are sau nu motive, Ponta stă şi latră, doar doar nu s-o apropia cineva şi de el. Pentru că miza lui Ponta nu e să își ducă el partidul pe vreo înaltă culme și cumva să se și aleagă cu ceva din aceste alegeri. Nu, Ponta vrea doar să scape de dezvăluirile privind activitatea sa ca ofițer acoperit al SIE.

O acuzație care îl bântuie de mult timp, dar la care până acum Ponta nu a catadicsit să dea vreun răspuns, nici că a fost, nici că nu a fost. Însă, nu pare a fi nicio coincidență în faptul că atacurile lui Victor Ponta la adresa PSD, s-au înmulțit de când, ca prin farmec, i-a devenit consilier Silviu Predoiu, adică fostul director de facto al SIE, până în vara anului trecut. Generalul cu patru stele și-a făcut firmă de consultanță imediat după ce Klaus Iohannis i-a semnat decretul de pensionare și, culmea, primul client i-a devenit chiar Victor Ponta. Același Victor Ponta despre care Traian Băsescu declara încă din 2014 că este ofițer acoperit al SIE. „Victor Ponta trebuie să recunoască că în perioada 1997-2001 a fost ofiţer acoperit al SIE, ceea ce explică şi propulsarea lui de la Parchetul de la Judecătoria de sector direct în Parchetul General. Nu este nicio bombă, este o realitate pe care eu sunt gata să o demonstrez!”, a declarat la acea vreme Băsescu. Ba mai mult, în sferele politice, se cunoaște și numele celui care l-a activat pe Victor Ponta, un anume Faur, dar și numele sub care șeful Pro România a acționat în SIE, căpitanul Prunariu. Ponta nu a zis niciodată aproape nimic despre aceste acuzații, doar o singură dată, încercând să fie ironic, a declarat că, dacă ar fi fost agent acoperit, ar fi obligat să răspundă tot „nu” pentru că legea nu îi permite unui agent să își dezvăluie identitatea. Corect, dar îi permite să primească muuuulte comenzi! Şi, cu siguranţă, toate în detrimentul românilor.

author avatar
Andrei Coman
2.039 afisari

3 COMENTARII

  1. Băsescu, Rareș Bogdan, Ciolos, Ponta, Stolojan,Ungureanu, Voiculescu sunt doar cateva dintre „minunile” SIE aruncate în afaceri și politică. Cum se întâmplă că de fiecare data președintele este unul neiubit in țară și pus cu voturi aduse exact de pe teritoriul de operațiuni externe? Noi sa fim sănătasi, că de găozari sau bisexuali e plina lumea serviciilor…..

  2. Nu ar fi o nenorocire ca ar fi fost,sau inca este, ofiter acoperit al unui serviciu secret romanesc,pentru ca se prezuma ca acestia lucreaza pentru tara.Problema este ca nu mai suntem o tara,suntem o Colonie a uie si aceste servicii au ajuns sa execute ordinele stapanilor acestei colonii,in detrimentul locuitorilor bastinasi,ca in tarile bananiere.Acoperitul din imagine este tot un fel de rahat turcescu,ce care rucsacul cu bolovani in spate,altfel cum era sa ajunga premier fois in fruntea gubernului.Pontakul si-a vazut cosmarul visului langa el,de fapt acesta il conduce si el reactioneaza ca o masina autonoma,ar vrea el dar nu se poate.

  3. Domnul Ponta sa vina cu propuneri concrete despre ce ar înfăptui dacă ar accede in funcții importante. Sa vorbească in discursul sau despre problemele de fond ale tarii, sunt foooarte multe, cum le va rezolva, ce soluții concrete are. Sa spună cum va opri defrișarea pădurilor, poluarea solului, apelor, cum va face ordine in sistemul sanitar, cum va rezolva minusurile din educație, stoparea furtului și mitei. Ce planuri are in domeniul construcțiilor de calitatate , ma refer la șosele, străzi, clădiri, scoli, cai ferate, apa, canalizare, spitale. Sa ne spună cat de exigent ar fi in promovarea oamenilor in funcții, ma refer la pregătirea profesională și la calitatea morala. Lepădați-va domnule Ponta de criticarea in stil miștocăresc a adversarilor politici, la ce le veți face dacă veți ajunge unde va doriți, pe mine ma interesează ce veți face CONCRET ca țara sa arate ca o floare și totul sa funcționeze fără șpagă, furt și aranjamente. Cum veți rezolva problema copiilor ce vin pe lume in familii cărora nu le pasa de ei, ce planuri aveți pentru copiii săraci, cum veți combate lenea generalizată in anumite zone – ar fi multe soluții. Nu vi se pare ca sunt enorm de multe cârciumi in țara, enorm de multe farmacii, sectorul alimentar nu este controlat suficient – se înmulțesc produsele care nu sunt conform standardelor sanitare, ce Spune-ți de otrava din farfurie, dumneavoastră aveți ferma de unde va vin produse BIO verificate, va gândiți ce mănâncă restul “Boborului”?

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger