AcasăNewsDe la Bruxelles, Iohannis lauda presedintia Romaniei a Consiliului UE: "un lucru...

De la Bruxelles, Iohannis lauda presedintia Romaniei a Consiliului UE: „un lucru poate putin asteptat”

Aflat la Bruxelles, Klaus Iohannis a laudat rezultatele obtinute de Romania in decursul mandatului presedintiei rotative a Consiliului Uniunii Europene – si, implicit, Guvernul, care a gestionat dosarele lucrate in ultimele luni.

Intrebat, concret, pana sa participe, joi, la reuniunea Consiliului European, daca e multumit de ce a facut Romania pe durata celor sase luni in care s-a exercitat aceasta presedintie, Klaus Iohannis a raspuns ca „rezultatele pe care le-am obtinut sunt foarte bune. Intre timp, toata lumea a constientizat acest lucru”.

Aducand in discutie si Summitul informal al UE, de luna trecuta, care i-a adus in Romania pe liderii europeni, Iohannis a facut referire la numarul important de dosare solutionate de partea romana pe durata mandatului de lider al Consiliului Uniunii. „Avem, sigur, Summitul de la Sibiu care a fost un succes recunoscut de toata lumea. Dar, avem si rezultate foarte bune pe dosarele care au fost lucrate si numarul foarte mare de dosare care au fost finalizate cu succes in presedintia romana arata ca avem oameni foarte buni aici, la Bruxelles, care au reusit sa duca aceste dosare pana la finalizare. Este un lucru poate putin asteptat, dar cu atat mai mult putem sa spunem ca aceasta presedintie a fost una foarte buna”, a conchis liderul de la Cotroceni.

author avatar
Cristina Stefan
252 afisari

1 COMENTARIU

  1. SI EL CU CE A PARTICIPAT LA ACESTE REALIZARI SA BALBAIT CAND A VORBIT DESPRE CUM A GESTIONAT GUVERNUL ACESTE 6 LUNI A AMINTIT CEVA DE COCOSATUL SI DE PITICA DE LA BRUXELES CA ESTE MERITUL ACESTORA EHEI DACA ERA GUVERNUL M E U FACEA SPUME DE BUCURIE ASA CA IA STAT IN GAT ACESTE REALIZARI ALE P S D .

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger