AcasăNewsDe la bal... la spital! Mirele şi-a dat în judecată prietenii care...

De la bal… la spital! Mirele şi-a dat în judecată prietenii care au fost la nuntă dintr-un motiv ULUITOR

Ceea ce ar fi trebuit să fie distracţia vieţii lui s-a încheiat oribil: la spital. De ce? Din cauză că prietenii l-au aruncat în aer, dar au „uitat” să-l mai prindă pe mire în braţe.

Liviu Filimon încă nu și-a revenit complet după căzătura suferita în timpul propriei nunți și a decis să-și cheme în instanță prietenii.

A primit tratament în Germania

Nunta „buclucaşă” a avut loc în 19 septembrie 2021 în Băile Felix. Aflat pe ringul de dans, Liviu a fost luat pe sus de patru prieteni, care au decis ad-hoc să-l arunce în aer. Prima aruncare s-a terminat cu bine, însă după a doua nu au reușit să-l mai prindă, iar mirele a ajuns de pe ring direct pe patul de spital.

A mers la tratament în Germania, unde i s-a emis o factură uimitoare.

Am stat cam patru săptămâni în spital, în Germania, și după aceea am stat la pat două săptămâni, acasă, fără să mă pot ridica.

Au urmat două luni în care mi s-a permis să mă ridic din pat, dar nu mai mult de 10 minute. Abia după 7-8 luni de tratamente și recuperare am putut să reîncep lucrul.

Dar și așa, din cauza durerilor pe care le am la spate, nu pot lucra mai mult de 4 ore pe zi”, a declarat Liviu pentru Bihorjust.ro.

Asigurarea n-a acoperit costurile

„I-am chemat în instanță să plătească toate cheltuielile pe care le-am plătit eu din cauza lor. Căci eu a trebuit să mi le plătesc din cauza prostiilor lor. Pe ei nici nu-i interesează de mine. Nu mă întreabă cum sunt sau dacă am nevoie de ajutor”, a mai spus Liviu pentru BihorJust.ro.

Procesul va avea primul termen pe 12 octombrie, la Judecătoria Oradea.

author avatar
Andrei Ștefan
597 afisari

2 COMENTARII

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger