AcasăNewsDe la bal la spital! Doi frați de 14 și 18 ani,...

De la bal la spital! Doi frați de 14 și 18 ani, bătuţi de agenţii de pază, la un party al bobocilor, în Galaţi

Doi frați de 14 și 18 ani au ajuns, în Galaţi, de la bal la spital. Ei pretind că au fost agresați de agenții unei firme de pază, care au vrut să îi scoată cu forța afară, după o neînțelegere legată de rezervarea unei mese.

Fratele mai mic a ajuns la spital și are deja certificat medico-legal. Mama celor doi a depus o plângere penală, dar suspecții susțin că ei ar fi fost loviți primii.

Bătaia a continuat şi afară

Imaginile filmate de unul dintre colegii liceenilor surprind scandalul care a început în club și a continuat afară, în parcare. Un tânăr este lovit peste față și încearcă, la rândul lui, să lovească, dar ratează ținta și fuge.

„I-a luat și i-a împins afară, i-a bruscat, i-a jignit. S-a sunat la 112, până la ieșire au avut loc și acte de violență, au fost loviți”, a spus mama celor doi fraţi.

Paznicii spun că ei au fost bătuţi

Cum se apără agenţii de securitate? Susţin că, de fapt, ei ar fi victimele.

„În fața garderobei, acolo, au tras un pumn, au sărit la bătaie. I-am scos afară. (Reporter: Ei au dat primii în dumneavoastră?) Da, în mine au dat. Un băiat a fugit, l-am prins de tricou, i s-a rupt tricoul”, a zis un paznic.

Părinții tinerilor au depus o plângere penală la poliție, iar ancheta continuă.

author avatar
Andrei Ștefan
345 afisari

2 COMENTARII

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger