AcasăDe focul pasiunii! A dansat pana i s-au aprins pantalonii! (VIDEO)

De focul pasiunii! A dansat pana i s-au aprins pantalonii! (VIDEO)

Cand se intampla sa fie prea mult chef de dans, e vai de picioare! Cel putin pentru tanara din imaginile urmatoare, care a ales sa se miste provocator cu o schema cam prea putin gandita!

S-a vrut a fi protagonista unei inregistrari hot, si a reusit mai mult decat si-a propus! Dureros de mult, ar spune unii! Pregatita sa inregistreze momentul fierbinte, fata a aprins niste lumanari ambientale, pe masa din camera, a dat drumul la muzica si s-a pornit la dans! Dar nu orice fel de miscari si nu oriunde, ci cat mai senzuale, si daca tot si-a propus sa fie ceva unic, si cu scheme! Sprijinita de usa, intr-un stand pe maini vadit aparte, tanara era pusa pe fapte mari!

Doar ca o alta fata, nebanuind ce poveste se ascunde dincolo de usa, a dat sa intre in camera. Iar dansatoarea, zgaltaita bine, a cazut peste masa pe care se aflau lumanarile, ajungand sa tipe de groaza si de durere, in clipa in care a vazut ca pantalonii i-au luat foc! Pe scurt, un dans incendiar, la propriu!

[youtube]CddMD3QqTFs[/youtube]

479 afisari
Zenville

Ultimele știri

Se răzbună vremea. Atenţionare meteorologică pentru Bucureşti! Cod galben de ploi şi vijelii. Zonele vizate

Meteorologii au emis duminică, 12 mai, o atenționare Cod galben de ploi, vijelii și grindină. Specialiştii de la ANM susţin că atenționarea vizează mai...

Cum vrea PSD să adune voturi de la fanii lui Florin Piersic. Marcel Ciolacu şi Alexandru Rafila, în vizită, la spital!

PSD-iştii Marcel Ciolacu şi Alexandru Rafila au mers în vizită la Florin Piersic (88 ani), internat la Spitalul Foişor din București. Şi au avut...
proger