AcasăNewsDe dragul partidului, Orban incearca sa-l calmeze pe Antonescu

De dragul partidului, Orban incearca sa-l calmeze pe Antonescu

Ludovic Orban il atentioneaza pe Crin Antonescu ca PSD este adevaratul adversar al PNL, nu liberalii rebeli, care isi permit sa-si critice liderul

Pus pe ”lista neagra” a lui Crin Antonescu, Ludovic Orban evita sa toarne gaz pe focul din PNL. Desi razboiul sau cu Antonescu este de notorietate, Orban prefera sa puna batista pe tambalul nemultumirilor si insista ca PNL are acum nevoie de unitate, pentru a putea face fata PSD-ului aflat intr-o evidenta expansiune in interiorul guvernarii si al USL. Ca urmare, Orban nu crede ca este nevoie de un congres extraordinar al PNL, eveniment care s-ar putea solda doar cu accentuarea frustrarilor.

Ludovic Orban il atentioneaza pe Crin Antonescu ca PSD este adevaratul adversar al PNL, nu liberalii rebeli, care isi permit sa-si critice liderul

”Orice liberal aflat la carma ar trebui sa înteleaga ca urmatorii 3 ani vor fi duri pentru PNL: suntem un partid secundar la guvernare, alaturi de un partid de orientare socialista, si de aceea va trebui sa ne batem pentru fiecare masura de la nivel guvernamental”, insista Orban, amintind ca PNL vizeaza reducerea fiscalitatii si alocarea a cat mai multi bani pentru investitii, pe cand PSD ”vrea o crestere a salariului minim”.

PNL are sanse reduse sa ”prinda” Cotroceniul

Ludovic Orban isi mai avertizeaza colegii liberali ca ar face mai bine sa lupte pentru pastrarea privilegiului de a da prezidentiabilul USL: ”PNL are ca scop primordial pozitia de presedinte al Romaniei, pentru ca spre deosebire de PSD, noi nu ne-am atins tintele”. Tinta si mai greu de atins din moment ce PSD ravneste pe fata la ea: ”E clar ca poate si PSD o doreste (Presedintia – n.r.) si de aceea ar trebui sa ne luam masuri de precautie în acest sens. Ca atare, ar trebui ca actualii lideri sa aiba în vedere unitatea partidului si valorificarea tuturor liderilor în vederea bataliilor care se vor da”, afirma Orban, care îi sugereaza astfel lui Crin Antonescu sa renunte la ”epurarea” colegilor mai putin simpatici din partid.

 

 

author avatar
Simona Badulescu
435 afisari

1 COMENTARIU

  1. ce adunatura a mai ajuns si PNL-ul asta , plin de fosti informatori la securitate : Ghise,Rosca Stanescu, Marga ,Quintus, Fenechiu , etc , inculti ca Gigi oierul ( Boier Cacareaza) Antonescu birepetent,etc. Numai ce latra Gigi : voi ajunge presedinte la liberali !!!! ha,ha,ha , uite un albanez incult sa conduca destinele unui partid istoric.!!! . Ce rusine.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger