AcasăNewsDe data asta, chiar a întrecut măsura! Ce a făcut Klaus Iohannis...

De data asta, chiar a întrecut măsura! Ce a făcut Klaus Iohannis în ziua în care s-au comemorat 6 ani de la Colectiv

Klaus Iohannis

Klaus Iohannis adoră să joace golf și i-a îndemnat și pe români să „descopere acest frumos sport, care oferă multe satisfacții”. După ce a lansat această provocare, președintele a fost aspru criticat, deoarece oricine știe că golful este un sport exclusivist.

După vizita la piramide, Iohannis a mers să joace golf, tot la Pianu de jos, în Alba, potrivit G4Media. Potrivit surselor citate, șeful statului ar fi ajuns la clubul de golf în jurul prânzului, împreună cu soția sa, Carmen Iohannis.

A lipsit, iată, sâmbătă, pentru al doilea an, de la comemorarea victimelor Colectiv. Klaus Iohannis a trimis însă o coroană în memoria victimelor, care a fost adusă de o angajată din cadrul Administrației Prezidențiale.

„«Colectiv mereu în inimile noastre» – Președintele României, Klaus Iohannis” a fost mesajul comemorativ de pe coroană. Prima oară când președintele a lipsit a fost în 2017, când a postat pe pagina de Facebook o imagine cu toate numele victimelor din Colectiv.

A trimis o coroană la Colectiv

În toți ceilalți ani de după tragedia din 2015, el a mers personal la clubul din fosta fabrică Pionierul. G4Media precizează că Administrația prezidențială nu a răspuns la întrebarea referitoare la prezența președintelui pe terenul de golf.

Președintele Klaus Iohannis a fost criticat în ultimele zile după ce în presă au apărut imagini cu șeful statului, în ținută lejeră, făcând poze cu soția la piramide în timpul vizitei de stat în Egipt.

author avatar
Andreea Vlad
745 afisari

8 COMENTARII

  1. De ce ar mai reprezenta ceva pentru el? Si-a atins scopul; a scapat de Ponta si a pus primul sau guwern 0 (ca si cele care i-au urmat). Nu v-ati lamurit ca il doar in fund de romani si de colonie?

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger