AcasăNewsDe ce se inghesuie miliardarii sa doneze bolizi de lux Politiei

De ce se inghesuie miliardarii sa doneze bolizi de lux Politiei

Seful „mascatilor” constanteni si-a tras drept masina de serviciu un SUV marca BMW

Grosul politistilor continua sa-si rupa din lefuri pentru a cumpara coli de hartie, dosare si alte „nimicuri” necesare pentru intocmirea lucrarilor de fiecare zi.

Politistii constanteni se duc la interventii cu masini de lux

De asemenea, nu putini sunt cei din structurile de elita care pun si benzina tot din buzunarul propriu. Iar in acest timp, alti sefi se bucura de donatiile surprinzatoare primite din partea unor oameni de afaceri bine intepeniti in Top Forbes.

Seful „mascatilor” constanteni si-a tras drept masina de serviciu un SUV marca BMW

Astfel, tot mai multe masini de lux au fost facute cadou anumitor sefi de structuri din IGPR.

SUV –uri pentru „mascati”

Ultimul exemplu concret este cel al comandantului Serviciului de Interventii Rapide din cadrul IPJ Constanta, Emanoil Moraru, caruia i-a fost donat un SUV marca BMW, care sa-i foloseasca drept masina de serviciu. Autoturismul cotat la o valoare de piata de peste 30 .000 de euro a fost dat de „pomana” de un afacerist din oras. De altfel, miliardarii din judet, majoritatea nelipsiti din Top Forbes, se inghesuie care mai de care, in ultima vreme, sa doneze masini de fite catre politistii constanteni. Sau, de fapt, doar unora dintre acestia. Iar daca cei de la Rutiera au primit cadou un Audi RS4, sunt si alte structuri care beneficiaza de limuzinele donate de cetateni care dovedesc o neobisnuita constiinta civica.

Altii pun benzina

Si sa mai spui ca nu sunt respectati „militienii” in tara asta! Mai ales ca bolizii, care consuma, oricum, mai mult decat „jafurile” primite de la minister, au asigurat si combustibilul necesar. Pentru ca alti oameni de afaceri le fac plinul in permanenta. Tot sub forma de donatie. Acum, greu de explicat valul de „milostenie” care i-a cuprins pe afaceristii patriei tocmai fata de politisti! Care, ce-i drept, primesc donatiile doar dupa solicitarea unui aviz de la unitatile teritoriale ale DGIPI…

Mai primesc si de la altii

Nu trebuie uitat ca Politia Romana beneficiaza si de alte autoturisme de lux, donate de aceasta data de dealeri a unor cunoscute firme de import, care vor sa isi faca in acest fel reclama. Astfel au intrat in dotarea Brigazii Rutiere inclusiv bolizi Lotus. In plus, si din masinile confiscate, o parte le revine tot unor structuri din IGPR. Iar acum, cu bunavointa miliardarilor, parcul auto al politistilor se moderrnizeaza si mai mult.

author avatar
Toni Matei
1.264 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger