AcasăNewsDe ce o injura “baietii de aur” ai lui Voiculescu, Badea si...

De ce o injura “baietii de aur” ai lui Voiculescu, Badea si Ciutacu, pe medaliata cu argint la J.O. Alina Dumitru

Alina Dumitru a luat "argintul" la categoria 48 de kilograme

O banala declaratie a vicecampioanei olimpice la judo, referitoare la absenta ei de la vot, i-a facut pe cei doi antenisti sa scuipe venin pe medalia de argint cucerita de sportiva la Londra.

Alina Dumitru a luat "argintul" la categoria 48 de kilograme

„Nu am fost sa votez, nu ma bag in situatia politica, nu comentez! Olimpiada trecuta, dupa ce am luat aurul, m-a sunat Basescu, dar acum nu m-a mai sunat nimeni, nici Basescu, nici Antonescu”.

Mesajele postate pe Twitter de “baietii de aur” ai lui Voiculescu, Ciutacu si Badea

Odata ajuns la Bucuresti, mesajul a starnit furia lui Victor Ciutacu.

Mircea Badea aproba tot timpul ce zice Victor Ciutacu

„Idolita snobilor cu acces la net, Alina Dumitru, e vexata ca n-au sunat-o nici suspendatul, nici interimarul. Deci nu voteaza, nu se baga (…). Sa taca dracu’ din gura, nu sa fie ofuscata ca n-au sunat-o marimile. O sa ia bani de la stat pentru medalie”, este comentariul postat de Ciutacu pe contul sau de Twitter. Mircea Badea s-a bagat si el in seama: „O doare mana cu care voteaza ca i-a facut brazilianca armbar si a batut-o la zero”. La jignirea unei useliste in calduri („Vaca e o vaca pentru ca asa s-a nascut”), Victor de la Jurnalul a aprobat: „Exact”.

Desi nu meritau atentia ei, Alina Dumitru le-a raspuns celor doi: „Pot declara ce vor, dar sa aduca si ei faima Romaniei la fel cum o fac sportivii. Eu nu am nicio legatura cu politicul. Nu vreau sa fiu amestecata cu aceste lucruri, a fost pur si simplu o declaratie si chiar nu am urmarit sa aiba vreo conotatie politica. Am muncit mult si cred ca am avut rezultate bune in cariera mea de sportiv si nu inteleg de ce trebuie sa fiu amestecata in astfel de lucruri!”.

author avatar
Laurentiu Teodorescu
2.979 afisari

10 COMENTARII

  1. mai palavragiilor fata asta a reprezentat cu cinste Romania si are dreptate la ce spune voi nu ar trebui sa va deschideti gura ca o deschideti oricum deageaba

  2. Ii respect pe cei doi jurnalisti, dar de data aceasta a fost un gest necontrolat extrem de urat din partea lor. Ar trebui sa-si ceara scuze public fata de aceasta mare campioana, Alina Dumitru. BRAVO Alina, ne-ai facut sa ne simtim din nou mandri si sa traim emotiile odata cu tine!

  3. Zabalosu de Ciutacu, sa verifice cum a votat amicul sau – Nicu Gigantu. Cum sa-ti permiti , cand esti un simplu mascarici sa jignesti un sportiv care chiar a facut cinste tarii in care traiesti?!Valabil si pt Badea! De altfel daca referendumul nu a reusit – un mare merit le revine! Au aruncat atatea dejectii, incat nici un om cu bun simt(si fara un interes concret) nu putea sa marseze la indemnurile lor!

  4. Dejectiile lor l-au ajutat pe Basescu sa ramana la Cotroceni!Cand esti un simplu mascarici, cum sa-ti permiti sa jignesti un sportiv care a adus cinste tarii in care traiesti? Nea NIcu Gigantu, spagatu’ si pene-n C.U.R sunt etichetele lor!

  5. Doi slugoi imputiti care maculeaza orice, mascaresc pe oricine ca sa faca sluj pentru stapinul lor.

  6. DOAMNE , DOAMNE!!!!!!! Ce trist!……… Daca am ajuns ca doi ” putoi slugarnici” sa-si permita sa se „revolte” si sa ” certe” o sportiva onorabila si teribil de serioasa a delegatiei noastre olimpice pentru ca nu s-a PREZENTAT LA VOT , oare la ce ne mai putem astepta?! Oricum : DE 3 ORI BRAVO , ALINA!!!

  7. Cei 2 mascarici de 2 bani (pt Mircea: 1 ban (un mascarici) + 1 ban (celalalt mascarici) = 2 bani) sa-si ceara scuze URGENT Alinei Dumitru. Asta ca sa-si mai spele fatza…

  8. Cei doi care se cred de AUR nu pot ajunge ca ALINA NICI DE ACUM IN 1,000,000 DE ANI DACA VOR TRAI

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger