AcasăNewsDe ce nu-l bate Dumnezeu pe Ciolos

De ce nu-l bate Dumnezeu pe Ciolos

Dacian Ciolos, un tip imun la blestemele care nu vin de la Bruxelles

Rares Bogdan s-a revoltat. Aaa, ce spun eu? Nuuu, a facut explozie ca o Kukta uitata pe aragaz cu focul deschis la maximum. Dacian Ciolos s-a dus la CCR si a facut mosmoande la legea privind conversia creditelor in franci elvetieni, ca sa fie respinsa.

Dacian Ciolos, un tip imun la blestemele care nu vin de la Bruxelles

Iar asta l-a scos din minti pe Craisorul Feleacului si al tinuturilor de la poale, atat de mult incat a uitat sa ne mai indemne sa iubim Romania, inlocuind cimilitura cu „o sa va bata Dumnezeu, domnule Ciolos, pentru ce ati facut!”.

Ca raman pe drumuri 32 de mii de familii datornice, care acum sunt in executare, in prag de iarna, are legatura cu Dumnezeu? Nu, pentru ca Dumnezeu e prea ocupat ca PNL sa faca majoritate la parlamentare. Ca alte 64 de mii de familii au intarzieri de peste 90 de zile la plata creditelor e tot problema lui Dumnezeu? Nu, asta e problema bancilor, care, in final, le vor arunca in strada. Dumnezeu nu are treaba nici cu creditele in franci elvetieni, banul fiind ochiul dracului, si nici la Realitatea TV nu casca gura. Apoi, Dumnezeu se mai uita si el la Rares Bogdan, vrea un pic de talent, o sclipire in ochi, nu privire de husky expirat, care priveste la fel de tern, indiferent ca ii e foame, ii e sete, ii e dor de ma-sa, are chef de-o monta sau il doare in cur.

In coltul rosu, Dumnezeu. In coltul albastru, Ciolos. Un nou format de emisiune pentru Rares Bogdan

Rares Bogdan, sa fim cinstiti, nu are cum sa-i dea sms lui Dumnezeu, ca sa-l roage sa-i dea o mama de bataie lui Ciolos, in speranta ca i-o mai creste lui audienta. Din moment ce Iohannis si-a asumat grija fata de romani, Dumnezeu a zis mersi ca a scapat de o grija. E greu de ocrotit o natiune care isi vrea binele bagandu-si raul in casa. E greu de multumit, dar mai ales de inteles, o natiune care, in loc sa se conduca, se lasa condusa. Cum sa-l bata Cel de sus pe Ciolos, cand tocmai el este parul cu care Dumnezeu-Iohannis ii altoieste pe romani? Doar n-o sa-l bata Dumnezeu pe Ciolos tocmai acum, cand nici macar nu a apucat sa aplice romanilor taxa pe naivitate si impozitul dublu pe placerea politicii de stanga. Facem pariu ca, peste foarte putin timp, Rares Bogdan se va grabi sa ne convinga ca mai bun decat Ciolos premier nici Dumnezeu nu poate fi?

author avatar
Valentin Boeru
1.555 afisari

4 COMENTARII

  1. Luati- va de mana cu RTV , aceleasi atacuri lipsite de logica si adevar la adresa PNL , Ciolos sau Johannis …Ziar pesedist fara indoiala , populist si plin de minciuni ..

    • Bati campii! Uita-te la Poza de la 16 si ai sa vezi PNL-ul cum iese in evidenta. Votati PNL-ul. Dupa trei zile ramaneti cu peleu’!

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger