AcasăNewsDe ce joaca Sorin Oprescu rolul fetei "un pic insarcinate"

De ce joaca Sorin Oprescu rolul fetei „un pic insarcinate”

Sorin Oprescu

Intr-o postare recenta pe blog, eurodeputatul PDL Cristian Preda califica anuntul lui Sorin Oprescu privind candidatura sa la Primaria Capitalei ca independent sub sigla USL, drept joaca de-a femeia „un pic insacinata”. Sa aflam si de ce.

Sorin Oprescu

Sorin Oprescu a definit ieri seara formula candidaturii sale de la anul: independent sub sigla USL. Formula e inrudita cu una mult mai celebra: doctorul a ajuns sa joace rolul fetei <un pic insarcinate>. E, totusi, un progres. In 2008, actualul primar a jucat comedia independentei facandu-si campanie cu ajutorul pesedistilor care nu sustineau candidatura lui C.Diaconescu”, spune pedelistul.

“Acum, in schimbul <noii independente>, el le da o mana de ajutor fricosilor din USL care nu au niciun candidat pentru Bucuresti. Va merge urciorul de doua ori la apa?”, se intreaba Preda, pe blogul sau.

Sorin Oprescu a declarat vineri, la Realitatea TV, ca in 2012 va candida pentru un nou mandat de primar general ca independent, dar cu sprijinul Uniunii Social-Democrate (USL). Actualul primar general a mai spus ca “va fi un parteneriat pe programul pe care am sa-l prezint bucurestenilor, unde dansii vin cu adaosurile lor”.

Citeste si:

Oprescu s-a decis: Candideaza independent la Primaria Capitalei, sub sigla USL

110 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger