AcasăNewsDe ce ii vaneaza Igas pe „desteptii” din Politie

De ce ii vaneaza Igas pe „desteptii” din Politie

Politistii cu facultate se plang ca Traian Igas are ceva cu ei

Cum ministrul de Interne nu le-a dat niciun raspuns la solicitarea unei intrevederi facuta inca din 22 decembrie, politistii din Sindicatul „Pro Lex” vor sa iasa din nou in strada.

Politistii cu facultate se plang ca Traian Igas are ceva cu ei

Iar una dintre principalele nemultumiri este legata de atitudinea discriminatorie fata de angajatii care au urmat cursurile unei facultati, fie aceasta particulara sau chiar Academia de Politie.

Apelul bocancilor

Traian Igas

Concret, acestia cer incadrarea lor in clasele de salarizare corespunzatoare studiilor. Numai ca, dupa cum sustin „desteptii” Politiei, sunt trimisi, in batjocura, la „apelul bocancilor”, sa patruleze pe jos pe la sectiile rurale sau cele din mahalalele marilor orase. Mai mult, vadit rautaciosi, cei care au terminat o facultate insinueaza ca discriminarea lor s-ar datora unui ordin tacit dat de Traian Igas. Cel care, dupa belelele patite cu obtinerea BAC – ului, nu prea i-ar avea la inima pe „studiosi”…

author avatar
eNational
685 afisari

2 COMENTARII

  1. De la un incult care isi ia bacalaureatul cand altii termina a doua facultate ce pretentii sa ai?

    • Aveţi dreptate în ce priveşte întârzierea la bacalaureat, dar a recuperat mai apoi cu vârf şi îndesat (două facultăţi „comasate”).Numai accidentul de parcurs legat de numirea în funcţia de ministru l-a mai oprit din loc, că altfel nu se şie unde se oprea.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger