AcasăNewsDe ce ii cere PMP lui Siegfried Muresan sa demisioneze din Parlamentul...

De ce ii cere PMP lui Siegfried Muresan sa demisioneze din Parlamentul European

Schimbare de atitudine in randul PMP-ului, cand vine vorba despre europarlamentarul propus in doua randuri premier, cel mai recent la consultarile de la Cotroceni din ianuarie, dupa demisia lui Mihai Tudose.

La acea vreme partidul condus de Traian Basescu a mers cu doua variante de posibil sef al Guvernului, Muresan si Eugen Tomac. Tot pe Muresan mizau pentru postura de premier si in 2017, dupa caderea Guvernului Grindeanu.

Mai nou, aceeasi formatiune ii cere public europarlamentarului hunedorean Siegfried Muresan sa faca faca un pas in lateral, pe motiv ca ar fi ales sa negocieze cu PNL-ul.

Redam in cele ce urmeaza, integral, mesajul transmis public dinspre Departamentul de Comunicare al PMP-ului:

„Suntem informati ca tanarul europarlamentar Siegfried Muresan si-a incheiat negocierile si a optat pentru Partidul National Liberal, unde i s-a garantat un loc eligibil pe listele pentru alegerile europarlamentare de anul viitor.

Avand in vedere principiile morale inalte afisate pana acum in spatiul public si in relatiile din interiorul PMP de europarlamentarul Siegfried Muresan, ii cerem ferm sa demisioneze si din Parlamentul European, pentru ca partidul sa isi poata nominaliza urmatorul candidat de pe lista alegerilor din 2014.

Facem aceasta solicitare pentru ca PMP sa isi poata mentine reprezentarea in Parlamentul European. Avem speranta ca Siegfried Muresan nu se va compromite, continuad sa ocupe un loc care a fost castigat prin vot de lista de PMP, adjudecandu-si eticheta de traseist.”

sursa foto: facebook.com/SiegfriedMEP

author avatar
Cristina Stefan
414 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger