AcasăNewsDe ce este Razvan Ungureanu gelos pe George Maior

De ce este Razvan Ungureanu gelos pe George Maior

Dupa cum „National” a dezvaluit in exclusivitate, conducatorii celor mai importante servicii secrete ale tarii sunt practic singurii competitori cu sanse reale la a prelua conducerea Guvernului Romaniei in 2012. Iar, din 2014, chiar sa se mute la Palatul Cotroceni.

Seful SIE, Razvan Ungureanu vrea sa recupereze cat mai repede terenul pierdut

Lucrurile au devenit si mai clare dupa vizita de lucru la Washington a lui Traian Basescu, cand Mihai Razvan Ungureanu si George Cristian Maior au primit si girul administratiei americane.

Luptatorul nr.1 anticoruptie

George Maior, directorul SRI a punctat decisiv pana acum

De atunci insa lucrurile s-au schimbat radical si, cel putin pana acum, directorul SRI  a punctat decisiv in crearea unei imagini pozitive in randurile opiniei publice. La care a contribuit din greu atat impresionantul dispozitiv de specialisti pe care ii are in subordine, cat si organele de presa si politicieni de frunte, deopotriva. Astfel ca, in scurt timp, George Maior a ajuns sa fie considerat „motorul” luptei anticoruptie, pozand  in principalul luptator impotriva „marilor rechini” corupti. Si a clanurilor interlope, bineinteles. Teme atat de apreciate si aducatoare de voturi din partea contribuabililor.

Speriat si de Morar

Desi au plecat la drum cotati cu sanse egale,  Razvan Ungureanu a pierdut teren, strategia prezentarii sale doar ca  un fin intelectual dovedindu-se dezastruoasa. Pentru ca, in timp ce seful SIE „vorbea vorbe” pe la emisiuni elitiste despre vocatia de spion, rivalul anunta hotarat poporul ca ii va veni de hac atat lui Butoane si tuturor clanurilor tiganesti, cat si demnitarilor corupti si celorlalte structuri care se tem sa actioneze. Mai mult, Ungureanu a prins din zbor si zvonul ca ar putea pierde si „argintul”, presedintele Basescu trebuind sa-l rasplateasca pe masura pe Daniel Morar, dupa ultimele sase luni pe care le mai are de petrecut la sefia DNA, pentru serviciile aduse. Iar dupa ce s-a bosumflat ca ceilalti i-au luat jucariile, directorul SIE pare acum decis sa lupte pentru sansa sa. Asa ca a ordonat monitorizarea la sange a miscarilor contracandidatilor si isi pregateste un turneu de consolare pe la cancelariile intarnationale, unde este inca foarte bine vazut.

author avatar
Catalin Tache
1.549 afisari

5 COMENTARII

  1. In loc sa ii vaneze pe romanii care se opun golanilor din politica si care i-au promovat de fapt in aceste functii ..unde pierd vremea cu prostii,aceste servicii trebuiesc dizolvate si reformate ..cam multi ticalosi si nemernici,spagari si analfabeti in structura acestora..alaturi de cei de la 0962,aceste structuri de aparare a banditismului din Romania au de dat seama cu privire la tot ceea ce inseamna dezastrul politic ,economic social din tara noastra…platiti cu mult prea mult pentru tot ceea ce au facut -si mai ales nu au facut acesti golani trebuie adusi in instanta si judecati ca veritabili criminali de distrugere a Romaniei;nu trebuie sa ne lasam inselati de cuvintele siropoase -bune pentru bambuistele sau golanii cu care s-au inhaitat-pe care le tot repeta pe sticla….daca vrem stabilitate ,si revigorare,aducerea adevarului la suprafata,acesti doi sefuleti si altii care s-au perindat la carma celor doua trei servicii trebuie sa fie adusi in instanta unde sa se hotarasca de partea cui ..au fost si..inca mai sunt…..

  2. Mie imi place de Ungureanu si daca mai este acceptat si de americani, sa il punem in „frunte”.Tot jocurile internationale si financiare dicteaza, daca nu faci ca ei „mori de tanar”. Si cum era si celebra vorba din film „Cine te recomanda? Raspuns; Familia.”, nu putem decat sa le uram bine ati venit cui va veni.

  3. Daca este adevarat cu gelozia inseamna ca sunt in relatii amorose, caci de aici emana multa gelozie, mai ales la astfel de relatii.Cred ca acesti doi slugarnici fata de stapanul care i-a numit in dregatorii vor sa ajunga numarul unu, adica premier, de unde se impart bogatiile furate de pe aceasta feuda.Ce alt interes i-ar mana spre aceasta functie? doar de imbogatire si mai rapida ori de facere de bine pentru multime.Au amusinat functia cand au vazut ca unitatea de masura a slugarniciei din tara, bokul, a uitat tabla impartirii si ca a venit timpul sa stranga si p[entru el si oamenii lui ceva, o bruma de avere.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger