AcasăNewsDe ce au luat foc pesedistii pe Victor Ponta

De ce au luat foc pesedistii pe Victor Ponta

Tarati intr-o batalie politica pe care nu si-o doreau acum, social-democratii i-ar cam bea sangele lui Victor Ponta. Nu atat pentru referendumul propriu-zis, ci pentru faptul ca liderul lor a fost cel care l-a pus pe Ioan Rus sef peste Ministerul de Interne.

Victor Ponta este considerat raspunzator de numirea lui Rus in fruntea MAI

”Damblaua” lui Victor Ponta, asa cum caracteriza primarul canstantean Radu Mazare insistenta liderului PSD de a da MAI pe mana lui Ioan Rus, i-a costat scump pe social-democrati.

Ioan Rus a stricat ploile pesedistilor

Altfel spus, jocul cu cifrele facut de ministrul de Interne, care a sustinut pana la capat ca sunt 18.292.514 de cetateni cu drept de vot, a neutralizat tot efortul depus de PSD pentru demiterea lui Traian Basescu. Abia dezmeticiti din lovitura pe care le-a aplicat-o  seful MAI, pesedistii au luat foc atunci cand au aflat, din mass-media, ca presedintele lor si Ioan Rus s-au dus sa se relaxeze un pic pe litoralul Marii Negre. Intaratati bine, social-democratii si-au amintit ca Victor Ponta are o lista mai lunga de pacate, unul dintre acestea fiind ca a cedat in fata lui Crin Antonescu si a acceptat ca suspendarea sa se faca pe picior. ”Momentul a fost prost ales. Suspendarea trebuia facuta ca la carte, dar undeva dupa alegerile generale”, ne-a declarat un lider social-democrat, precizand ca au existat colegi de partid care, din acest motiv, nu si-au dat interesul la scrutinul din 29 iulie.

author avatar
Victor Paun
2.824 afisari

5 COMENTARII

  1. Daca PARCHETUL si JUSTITIA va gestiona corect si cu exigenta aceasta situatie de RISC NATIONAL ajungand la REGIZORII POLITICI ai acestui PUCI (VOICULESCU DAN care a aplicat aceleasi tactici de schimbare a regulilor in timpul jocului la alegerea conducerii PC cand a desemnat-o presedinte pe doamna POPA fosta lui amanta, VOICU CATALIN- puscariasul, SARBU ILIE-K.G-bistul, HREBENCIUC-mafiotul, MITREA MIRON-puscariabilul tradator, PATRICIU DINU-mafiot de talie mondiala, NASTASE ADRIAN-mafiot puscarias, NICOLAESC EUGEN-mafiot puscariabil ETC) atunci inseamna ca Romaniea se indreapta catre STATUL DE DREPT, altfel societatea romaneasca merge catre un posibil RAZBOI CIVIL.

    • Daca tot esti proroc in fruntea puscariabilor ar trebui sa troneze idolul tau basescu impreuna cu sleahta.Cu privire la un razboi civil numai un descreierat poate gindi astfel lucrurile cred ca unora le este necesar un consult psihiatric.

  2. Bai nene,asta-i adevarul,motanul asta de IOAN RUS,din Grupul de la Cluj,NU avea ce cauta ca ministru MAI,tinand cont ca-i prieten cu PASKANY,prietenul lui BASESCU!….eu cred ca i-a fost impus lui PONTA de cineva,altfel NU se explica gafele facute de acest RUS!…eu zic ca PONTA trebuie sa-l zboare imediat,daca vrea sa aibe viata linistita cu ceilalti colegi PSD-isti!..dupa fata lui,eu zic ca acestRUS si DANCU,se roaga la cer,ca BASESCU sa ramana presedinte pe veci,daca s-ar putea!…asa ca luati masuri cu aceste cartite,altfel va va sapa ele!…un pensionar care desi apolitic ,va urmareste cu interes!…

  3. de ce lumea vorneste de puscariabili ca si cum
    acestia ar fi toti la USL.
    De ce nimeni nu vorbeste de puscariabilul Basescu,
    puscariablilul Videanu,puscariabila Udrea(vezi situatia creditului de milioane de EURO de la BRD,
    MILIOANELE CHELTUITE LA SULINA DIN BANII NOSTRI ETC ETC…)puscariabilul blejnar,puscariabilii Ritzi,
    Berceanu,EBA,Liviu Negoitza etc etc…

    A comis cineva mai multe infractiuni ca BASESCU???

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger