AcasăNewsDe ce amana CSAT trecerea Politiei la primarii

De ce amana CSAT trecerea Politiei la primarii

Presedintele Traian Basescu a anuntat, in premiera, bineinteles, ca situatia tulbure din Ministerul de Interne va fi analizata la o viitoare sedinta a Consiliului Suprem de Aparare a Tarii!

Politistii de la Ordine Publica habar nu au cine le vor fi noii sefi

Acelasi organism care, nu cu multa vreme in urma, a fost pus sa impuna nepopularul proiect de trecere a mai multor structuri de Politie la autoritatile locale. Acum insa, tot CSAT-ului ii revine misiunea de a trage de timp in aplicarea propriei decizii, pentru ca Ordinea Publica sa nu intre pe mana USL, daca Opozitia va castiga alegerile locale.

La loc comanda!

Fostul ministru Traian Igas, insarcinat cu  pedepsirea Politiei Romane prin trecerea celei mai complexe structuri a sa, cea de Ordine Publica, plus Rutiera si alte Directii in subordinea autoritatilor locale, a esuat lamentabil. Asa ca a fost nevoie ca proiectul sa fie preluat din mers si trecut prin CSAT, sub „acoperirea” unor modificari de ultima ora aduse strategiei de siguranta nationala. Numai ca acum se incearca prin orice mijloace blocarea acestei restructurari. Practic, zecile de mii de politisti ce urmau sa ajunga la primarii sunt tinuti in standby, cel mai probabil pana dupa alegerile locale. Daca USL va castiga, atunci trecerea nu va mai avea loc, pentru ca politistii, in special cei din mediul rural, sa nu fie folositi drept agenti electorali de catre noii sefi din Opozitie in marea batalie a alegerilor generale. In schimb, daca lucrurile vor sta bine pentru coalitia guvernamentala, aceiasi politisti vor fi pusi la dispozitia reprezentantilor Puterii din teritoriu.

[poll id=”216″]

author avatar
Toni Matei
973 afisari

1 COMENTARIU

  1. „Tara arde si baba se piaptana.” Se potriveste perfect cu ce faca actualii politicieni. Ii doare fix in cot sau coate, de siguranta nationala sau statala sau universala, atata timp cat manevreaza la fraudarea alegerilor. Si daca merge, o sa schimbe ei ceva, pe ici pe colo. Suntem o tara condusa de un regim mafiot, cu structuri mafiote clare: trafic, contrabanda, interlopi, prostitutie, arme, droguri, spaga etc. etc..

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger