AcasăNewsDe ce a vrut Amalia Enache să-şi dea demisia de la Pro...

De ce a vrut Amalia Enache să-şi dea demisia de la Pro TV

amalia enacheDe ce a vrut Amalia Enache să-şi dea demisia de la Pro TV

Amalia Enache, în vârstă de 544 de ani, este una dintre cele mai vechi prezentatoare de ştiri de la Pro TV. Este mama unei fetiţe, pe care o are cu partenerul ei, despre care a evitat mereu să ofere prea multe detalii.

Mai ales că el, Claudiu Anghel, make-up artist de profesie, s-a ținut departe de lumea mondenă, locuind o bună perioadă în Argentina. Bărbatul s-a întors în România, însă dorește să fie departe de lumina reflectoarelor.

A vrut să lase ştirile, când a rămas însărcinată

Amalia Enache a mers la şefii ei de la Pro TV şi le-a spus că ar dori să renunţe la job-ul ei şi să se concentreze doasr asupra sarcinii. Jurnalista nu a fost, însă, lăsată să plece. Mai mult, șefa ei a încurajat-o și a susținut-o tot timpul. Dezvăluirea a fost făcută în cadrul podcastului lui Mihai Morar, un prezentatoarea TV și-a deschis sufletul. În prezent, aceasta prezintă știrile de noapte alături de Cristian Leonte.

În momentul în care era clar că sunt însărcinată și că nu sunt într-o poveste tipică de căsătorie, am fost la șefa mea și i-am spus că s-ar putea să fie ceva ce să atragă știrile într-o poveste nedorită.

Noi, prezentatorii de știri, trebuie să fim văzuți la televizor ca niște oameni care livrează niște informații și în continuare nu cred că oamenii când se uită la televizor trebuie să se gândească la povestea mea, ci la ceea ce am eu de spus acolo și cum pot eu să îi spun acea știre.

Și atunci am mers la șefa mea, care este una dintre cele mai inteligente persoane pe care le știu, și i-am spus că îmi doresc foarte mult acest copil, nu sunt căsătorită, s-ar putea să se facă tot felul de speculații și că sunt dispusă să renunț la tot.

Ea mi-a spus: «Dar cum adică să renunți?! Dimpotrivă, ai întreaga mea susținere». Și chiar am avut o susținere uriașă”, a povestit Amalia Enache, în cadrul podcastului.

Prezintă ştirile cu Cristian Leonte

Amalia Enache face parte din echipa de la PRO TV și prezintă știrile de noapte alături de Cristian Leonte. Prezentatoarea a fost invitată la podcastul „Fain&Simplu”, găzduit de Mihai Morar, unde a povestit despre momentul în care a vrut să-și dea demisia de la PRO TV.

Pe 9 august 2016, Amalia Enache a dat naştere primului ei copil, la un spital privat din Bucureşti. Micuţa Alma a avut la naştere 3,3 kg şi 54 de centimetri lungime. În urmă cu mai multe luni, prezentatoarea TV a povestit tot ce a simţit şi ce simte de când a devenit mămică.

 

author avatar
Andrei Ștefan
951 afisari

7 COMENTARII

  1. Daca are 544 de ani ar putea sa isi dea totusi demisia..,.probabil ajunge cat a muncit..,

  2. Eu propun sa isi dea demisia cretinul de jurnalist care cred ca nu stie nici tabla inmultirii cu 1 .Asta a ajuns Nationalul?

  3. O fotografie in high res nu ati gasit ??? Amalia e superba, meritam sa o vedem clar :)))))) :))))))

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger